forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Placering og størrelse af pop-up og PDF vinduer…

+3
Det ville være virkeligt fedt om pop-up vinduer, dialogbokse, PDF vinduer osv. huskede placering og størrelse…

F.eks. åbner alle PDF vinduer i en størrelse hvor man ikke har en kinamands chance for at se hvad der står i PDF’en – det vil så sige at man hver gang skal ind og hive i den for at få den op i en størrelse hvor man kan se hvad der står.

Og når man skal vedhæfte bilag fra indbakke ved oprettelse af vareleverandørfakturaer, så er der jo godt nok et lille forstørrelsesglas, men fordi PDF'en jo så dukker op inden i oversigtsbilledet, så er det så lille at det nærmest er ligegyldigt med forstørrelsesglasset - dvs. man skal først trække oversigtsbilledet op i en størrelse som er stort nok til at man kan se PDF'en når man så trykker på forstørrelsesgalsset.

Jeg kan godt forstå i skal tage hensyn til mange forskellige skærmstørrelser og skærmopløsninger – og derfor ville det jo være ret smart at vinduet huske den størrelse det sidst havde…

Det er også møg irriterende, hvis man har en skærm i dobbeltbredde (eller to skærme) at alting popper op på midten, frem for der hvor man sidst placerede vinduet.
spurgt 24 Apr i Forslag » e-conomic generelt af Helge Abrahamson (2,070 points)
opdateret 25 Apr af Helge Abrahamson

1 Svar

Hej Helge :) 

Det er noget vi førhen har hørt til, så de er ikke første jeg får dette forslag :) 

Jeg ved man kan sætte sine PDF-visninger til at følge med vinduet. Det vil sige, at du kan maksimere/trække i vinduet og herefter vil PDF'ens billede følge med. Det er selvfølgelig fair at betragte, at det skal åbnes i et større billede til at starte med. Jeg har haft forslaget med videre førhen, men dengang fandt jeg frem til det jeg kalder automatisk zoom. Jeg ved ikke om det er den rigtige betegnelse, men det gør altså, at PDF'en følger vinduet, så man bare lige hurtigt kan maksimere ved et dobbeltklik eller lignende. Det vil altså sige du kan få PDF'en gjort stor på to klik og endnu færre sekunder. 

Hvordan vil den løsning virke for dig og har du dit zoom indstillet til at følge vinduet? 

Indlæg med lignede forespørgsel: 

6512 (0 stemmer)

23725 (5 stemmer) 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 25 Apr Forslag af Jesper Mieritz (53,560 points)
Hej Jesper,

Men PDF'en zoomer allerede automatisk... eller følger vinduet om du vil. Men problemet er jo at når man bruger economic i den virkelige verden, så åbner man måske dagligt flere hundrede vinduer af forskellig type med forskelligt indhold - og hver gang skal man ind og hive i det for at kunne se hvad indholdet er - det er super frustrerende og spild af tid...
Hej igen Helge,

Det er fair nok. Jeg vil gerne prøve at give den videre til vores udviklere igen :)

Om vi kigger på det bliver et fast format, eller et der er tilpasset efter din skærmvisning, vil jeg lige prøve at undersøge, men jeg forstår godt, hvorfor det kan være frustrerende.

Rigtig god forlænget weekend :)
i gang× 3
løst× 103
besvaret× 247
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.