Dæknings grad i kontoplan

0
Hej

Jeg vil gerne vide om det er muligt at opsætte følgende i kontoplanen:

Dækningsgrad (DG)!!!! ( det er fordi, dækningsbidraget har jeg sat på det er jo omsætning minus vareforbrug/direkte omkostninger, MEN det siger ikke så meget om hvor mange % af omsætningen man bruger på de forskellige omkostnings grupper så som mine lønninger - hvor stor en % del af omsætningen udgør de? det gøres ved at sige lønninger i alt x 100 dividerer med omsætningen, så har du Dækningsgraden på lønninger, også mht. forskellige omsætnings grupper altså f.eks mekanisk arb. / dæk& fælge - det ville være rart at vide hvad vi tjener mest på og hvor stor en del af omsætningen det fylder - DET MANGLER JEG MEGET.

VH

Give Dækcenter ApS

Marlene
i Spørgsmål » Andet af (230 points)

1 Svar

Hej Marlene og mange tak for dit spørgsmål :) 

Det korte svar på dit spørgsmål er, at du ikke kan sætte dette op i e-conomic. Du kan dog altid trække fx en resultatopgørelse og trække denne ud i excel. Så kan du via faste formler lave udregningen af DG. Jeg er klar over det måske ikke var den løsning du var ude efter, men du skulle da ikke snydes for muligheden.

Ellers vil jeg henvise dig til vores partnere inden for rapportering. Du kan finde dem her. De er specialiseret i at lave forskellige opsætninger af rapporteringer og de vil kunne hjælpe dig med at trække tal og statistikker, så du kan se de ønskede informationer nemt og hurtigt. Det vil være mit bedste bud på en løsning. 

Hvis du har spørgsmål til af det, så må du endelig sige til. Rigtig god dag :) 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Spørgsmål af (90.4k points)