forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Dæknings grad i kontoplan

0
Hej

Jeg vil gerne vide om det er muligt at opsætte følgende i kontoplanen:

Dækningsgrad (DG)!!!! ( det er fordi, dækningsbidraget har jeg sat på det er jo omsætning minus vareforbrug/direkte omkostninger, MEN det siger ikke så meget om hvor mange % af omsætningen man bruger på de forskellige omkostnings grupper så som mine lønninger - hvor stor en % del af omsætningen udgør de? det gøres ved at sige lønninger i alt x 100 dividerer med omsætningen, så har du Dækningsgraden på lønninger, også mht. forskellige omsætnings grupper altså f.eks mekanisk arb. / dæk& fælge - det ville være rart at vide hvad vi tjener mest på og hvor stor en del af omsætningen det fylder - DET MANGLER JEG MEGET.

VH

Give Dækcenter ApS

Marlene
spurgt 10 Apr, 2018 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Marlene D. Mejlby (140 points)

1 Svar

Hej Marlene og mange tak for dit spørgsmål :) 

Det korte svar på dit spørgsmål er, at du ikke kan sætte dette op i e-conomic. Du kan dog altid trække fx en resultatopgørelse og trække denne ud i excel. Så kan du via faste formler lave udregningen af DG. Jeg er klar over det måske ikke var den løsning du var ude efter, men du skulle da ikke snydes for muligheden.

Ellers vil jeg henvise dig til vores partnere inden for rapportering. Du kan finde dem her. De er specialiseret i at lave forskellige opsætninger af rapporteringer og de vil kunne hjælpe dig med at trække tal og statistikker, så du kan se de ønskede informationer nemt og hurtigt. Det vil være mit bedste bud på en løsning. 

Hvis du har spørgsmål til af det, så må du endelig sige til. Rigtig god dag :) 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 10 Apr, 2018 Spørgsmål af Jesper Mieritz (85,450 points)
i gang× 1
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”