forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bankafstemning i flere valutaer

0
Hej

Det er et stort problem at vi ikke kan afstemme betalinger i andre valutaer med vores valutakonti. Vi er en virksomhed i vækst og hvis vi skal forsætte med e-conomics er det en forudsætning. USD og EUR.
relateret til et svar til: Bankafstemning for flere valutaer.
spurgt 3 Apr i Forslag » e-conomic generelt af Perma (130 points)
lukket 3 Apr af Jesper Mieritz

1 Svar

Hej og tak for dit forslag :)

Jeg kan sagtens forstå din udfordring i forhold til at afstemme bankkonti i anden valuta. Vi har i øjeblikket et indlæg åbent omkring feedback på bankafstemningen. Jeg vil derfor henvise til det indlæg og lukke dette.

Det betyder ikke jeg lukker ned for ideen, men blot at jeg synes det giver bedre overblik at have det hele samlet et sted. Du skal dog vide, at jeg har noteret dit forslag ned og det er noget jeg vil give videre til vores udviklere, når jeg kommer med en samlet feedback på bankafstemningen :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 3 Apr Forslag af Jesper Mieritz (60,580 points)
i gang× 3
løst× 105
besvaret× 258
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.