forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Popup-box med huskesedler

+3
Nogle af vore kunder har specielle ønsker, enten omkring levering eller fakturering. I den forbindelse ville det være godt, hvis der kom en popup-box med de ting man skal huske, når man arbejder med en specifik kunde.
spurgt 23 Mar, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af enkrap (190 points)
Hej enknap

Super idé

mvh
Finn
e-consultic

4 Svar

Enig, en påmindelses funktion ville være glimrende, og ville være med til at skabe lidt mere overblik.

Kh.

MA

besvaret 26 Mar, 2018 Forslag af magar (260 points)

Hej Enkrap og andre der følger med :)

Jeg kan sagtens forstå, hvad i mener her. Jeg er dog lidt nysgerrig på, hvorfor det notesystem, som allerede findes ikke kan bruges? 

Hvis i er tvivl om, hvad jeg mener, så kan i lige tjekke det ud her. Jeg siger ikke det er en løsning for jer, jeg vil bare gerne have afdækket alt inden jeg arbejder videre med det. Jeg ser frem til at høre fra jer :) 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 28 Mar, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)
Det notesystem der findes kræver at man aktivt skal kontrollere hver kunde, om der er specielle forhold der skal tages hensyn til. Det burde ske automatisk i det øjeblik man opretter en ordre/faktura på den pågældende kunde, at hvis der er specielle forhold man skal huske, så popper der en huskeseddel op. Når man har mange kunder gennem systemet hver dag, er det bestående system for besværligt.
besvaret 28 Mar, 2018 Forslag af enkrap (190 points)
Ja, et gult post it -system ville være fint :-)
Hej begge to,

Jeg beklager jeg først vender tilbage nu.

Jeg er enig i, at notesystemet kunne være bedre. Jeg kan ikke love noget for nu, men jeg går lidt og tænker en måde, hvorpå vi kan forbedre brugen af noter. Derfor vil jeg for nu sætte forslaget til 'overvejes'. Det kan være jeg vender tilbage med et par forslag til, hvordan det kunne være. Omvendt kan det også være jeg vender tilbage med mere triste nyheder. Intet er lagt fast endnu, men jeg arbejder lidt videre med noter som et større projekt herinde fra :)

Hej til alle der følger med,

Jeg har kigget lidt på noter i e-conomic.
For nu er det ikke en af punkterne vi arbejder videre med. Der er stadig noget potentiale i noter, så vi kommer til at genbesøge det, men omvendt vil jeg også sige, at det ikke er kommet i de nuværende planer og derfor er 'overvejes' ikke et retvisende tag. 

I skal have tak for at bidrage med jeres tanker. Jeg vil ikke glemme hele sagen omkring noter. Det er noget jeg har med i overvejelserne på den lange bane. 

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 4 Okt, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”