forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Login og manglende kassekladder

0
Nogle gang når jeg logger på e-conomic, er flere af min kassekladder syeligt i listen til venstre, men de kommer ikke op når jeg klikker på dem - selvom jeg venter - logger jeg f og på igen, vender de normalt tilbage - det er et relativt nyt fænomæn - er der er forklaring/workaround?
spurgt 20 Mar i Spørgsmål » e-conomic generelt af channel6dk (2,180 points)

2 Svar

Hej Adrian :)

Det er ikke noget jeg umiddelbart har hørt om. Det siges, at jeg har set kunder, med rigtig mange kladdeposteringer i kassekladden, opleve længere ventetid i forhold til at åbne de enkelte kladder. Jeg vil derfor starte med at spørge om, hvor mange posteringer der ca er i de enkelte kladder?

Når det er sagt, så vil jeg høre hvilken browser du arbejder i og om du har prøvet at slette cookies i denne?

- hvis du er i tvivl om, hvordan du gør det, så må du endelig sige til :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 22 Mar Spørgsmål af Jesper Mieritz (60,580 points)
Hej jesper,

Jeg anvender Mozilla Firefox x64 v. 59.01 under Windows 7 x64 v7601 med alle de seneste opdateringer.  Cookies slettes regelmæssigt (ugentligt). Systemdrevet er altid næste defragmenteret, Jeg har 8GB RAM. Altså, en veldimensioneret og vedligholdt platform i.f.t. e-conomic's behov. :)

Jeg har p.t. 24 x kassekladder - de fleste er tom, men dem der indeholder posteringer har hhv 1,1,6,12,50,46,39,5 posteringer. Det er meget mindre end jeg tidligere har havde stående (da jeg gjorde regnsakbet for 2017 og også tidligere år klar til administrationsbureauet). Mærkeligt nok, er det altid de seneste anvendt kassekladder der nogle gang er langsomt om at åbne (med langsomt forståes, at de ikke åbner, før jeg logger af og på igen - måske 2-3 gang).

Du er velkommen til at kigge ind i min e-conomic for at se om der er noget der minder dig om noget problematisk.
besvaret 22 Mar Spørgsmål af channel6dk (2,180 points)
løst× 1442
besvaret× 120
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.