forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Vedhæft samme PDF til flere bilag.

+1
Jeg savner en mulighed for at vedhæfte samme bilag fra indscanning til flere bilag i kassekladder på engang, på samme måde som man kan afkrydse, hvis man ønsker nogle bilag bogført.
spurgt 15 Feb, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af Bogføring365 (140 points)

1 Svar

Hej og tak for dit forslag :)

Jeg vil starte med at spørge ind til, hvornår dette kan være relevant?

Grunden til jeg spørger er nemlig, at du sagtens kan vedhæfte samme vedhæftede bilag til flere posteringer. Det eneste der kræves af dette er, at alle posteringer har samme bilagsnummer. I min verden giver det mening, at et vedhæftet bilag hører til et bestemt bilagsnummer. Derfor også mit spørgsmål øverst.

Du skal dog være klar over, at du sagtens kan kopiere et bilag fra indscanning. På den måde kan du kopiere det 1, 2, 3 eller 4 gange. Herefter kan de så vedhæftes enkeltvis, så det kan løses på denne måde.

Jeg håber du er frisk på at uddybe det en smule, så jeg forstår din situation til fulde :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 2 Mar, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (87,250 points)
Betalingsservice - forskellige datoer, forskellige bilagsnumre.
mvh
Finn
e-consultic.dk
Hej Finn.

Super god pointe. Her kan jeg godt se det giver mening. Jeg vil dog ud fra en betragtning omkring, at bilaget kan kopieres og herefter vedhæftes ikke gå videre med forslaget. Hvis der er flere situationer eller arbejdsgange, hvor det giver mening, så må i meget gerne uddybe. Indtil videre vil jeg dog mene, at kopi funktionen dækker den lille efterspørgsel, der er efter dette :)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”