forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Forfaldsdatoer på bogførte kunde fakturaer

+2
Vi har en del kunder, der f.eks. får lov at vente med at betale en faktura 14 dage. Dette bliver så et problem når jeg ikke kan rette forfaldsdato på den enkelte faktura. Det betyder, at når jeg sender rykkere ud, skal jeg manuelt holde styr på hvilke faktura jeg ikke skal rykke for!

Det med at ændre forfaldsdato er almindelig brugt i andre økonomisystemer som f.eks. C5, Visma og Navision.

Håber I syntes det skal ændres:)
spurgt 15 Feb i Forslag » e-conomic generelt af Gitte Hein (260 points)

1 Svar

Hej Gitte og tak for forslag :)

Jeg synes det er et super godt forslag, som vil gavne mange brugere i e-conomic.

Det er sag vi før har haft oppe at vende herinde, hvor der blev taget en beslutning om, at det ikke var noget vi ville arbejde videre med her og nu. Alternativet gik på, at man via rykkermodulet kan rykke forfaldsdato ved at danne et kontoudtog med ny betalingsbetingelse, hvilket jeg vil mene er god måde at gøre det på.

Vi har dog lidt begrænsninger i rykkermodulet i og med, at det er hele det skyldige beløb på kunden, som rykkes og ikke enkelte faktura, som ville være oplagt, når man rykker forfald. Du skal dog vide, at det er muligt at rykke forfald via rykkermodulet. Sig endelig til, hvis du er i tvivl om, hvordan dette skal gøres, eller min forklaring ikke giver mening.

Jeg vil overordnet arbejde videre med dit forslag omkring at kunne ændre forfald på en faktura uden at skulle hen og lave kreditnota mm. For nu sættes forslaget til overvejes :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 2 Mar Forslag af Jesper Mieritz (60,580 points)
Hej Jesper
Vil du tage leverandørfakturaer med.
Mvh
Finn
e-consultic.dk
Hej Finn. Det vil jeg meget gerne :)
i gang× 4
løst× 105
besvaret× 258
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.