forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Note vises på vareleverandørbestilling ? Ja tak

0
Hvis man laver en note på en kunde, vises et blåt felt (indeholdende noten) ved brevhovedet, når man opretter en ordre/faktura på denne kunde.

Kunne godt tænke mig, at samme funktion gjorde sig gældende, når man opretter en note for en vareleverandør. Altså at denne vises, når man opretter en bestilling.

En note kunne f.eks indeholde gebyrinfo, fragtgrænser, leveringsbetingelser mm for den enkelte leverandør, hvilket jo ville gøre det tidssparende samt økonomisk besparende, hvis man blot lige kunne klikke på noten, for at kende disse info.

Med venlig hilsen

Lyngby Teknik A/S
spurgt 2 Feb i Forslag » e-conomic generelt af Peter Andersen (240 points)

1 Svar

Hej Peter :)

Jeg er enig i, at dette ville være en fordel. Specielt når nu vi har det på kundesiden. Jeg vil med det samme sige, at dette ikke er noget vi har hørt fra ret mange brugere og derfor kan jeg ikke sige noget om, hvordan prioriteringen af dette vil være fra vores udviklere. Jeg synes dog at lighed i programmet er værd at fokusere på og derfor vil jeg se på mulighederne for dette. For du nu vil jeg sætte forslaget som overvejes.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 22 Feb Forslag af Jesper Mieritz (60,580 points)
i gang× 4
løst× 105
besvaret× 258
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.