forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Betalinger

0
Hej

Når man er i regnskab, bank og betalinger, så syntes jeg det kunne være lidt smart hvis man kunne vælge alle i Valuta - så man kunne se, om man har betalinger i andre valutaer end i DKK !!!

Når man får fakturaer fra leverandører i forskellige valutaer - er det lidt træls, at skal gå de forskellige valutaer igennem hver gang, for at se om der er noget til betaling. (Man kan nemt komme til at glemme noget).

VH

Tina
spurgt 24 Jan, 2018 i Forslag » Teknik og drift af Tina Hansen (140 points)
lukket 8 Feb, 2018 af Jesper Mieritz
Hej Tina :)

Vi har nu lavet eksport af betalinger på en måde, så du meget nemmere kan gennemskue, hvilke betalinger du mangler. Hvis du klikker på valuta feltet, så vil der i en drop down nu kun vises de faktura, som der rent faktisk er ikke-eksporterede betalinger i. Det er også lavet så smart, at du kan eksportere alle betalinger for en bestemt valuta. Efterfølgende vil systemet automatisk vise næste ikke-eksporterede valuta. Det bliver den ved med indtil alle valuta er eksporteret eller er slettet.

Du kan selvfølgelig også vælge bare at hoppe videre til næste valuta, hvis du ikke ønsker at eksportere alt :)

Lad mig endelig høre, hvis der er noget ved denne funktion, som ikke giver mening.

1 Svar

Hej Tina :)

Jeg er meget enig i det du skriver her.

Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med at samle et lidt større forslag til vores udviklere omkring, at forbedre hele betalingsdelen af e-conomic.

Det er ikke kun den udfordring du beskriver her, men flere forskellige ting. Derfor vil jeg indtil videre sætte dit forslag som overvejes.

Jeg vil gøre dig opmærksom på, at du ikke vil kunne danne en fil, som kan indeholde blandede valuta, men vi gerne vil arbejde hen i mod er mulighed for bedre at kunne synliggøre, hvilke betalinger i hvilke valuta du har liggende :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 8 Feb, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (84,450 points)
Det var heller ikke for, at kunne overføre alle valutaer i en fil - men bare så man kunne se om man havde i andre valutaer.
Hej Tina :)

Det er helt fint. Det er også det vi arbejder hen i mod. Jeg ville bare sikre mig, at der ikke opstod misforståelser.
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”