forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kontoudtog med ekstra kolonne til opsumerende saldo

+2
Vi synes at det er nødvendigt at forbedre kontoudtog, således at der kommen en ekstra kolonne til opsumerende saldo på kontoudtoget.

Man kan næsten sige at det skal indeholde samme oplysninger som når vi bruger excel eller inden vi bruger "vis kontoudtog" men skal selfølgelig have LOGO og det pæne look som kontoudtog har i layout.

Det er så kunden kan få et bedre oveblik.

Hvis vi er flere der mener det samme, så kan i skrive jeres mening her :-)
lukket som en kopi af: Kontoudtog til debitorer
spurgt 12 Jan, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af em (160 points)
lukket 25 Jan, 2018 af Jesper Mieritz

1 Svar

Hej og tak for dit forslag :)

Det er noget vi har snakket om før og vores udviklere har accepteret, at det giver mening at kigge på dette. Vi har snakket om det før fordi andre brugere også har ytret, at de ønsker dette. Du kan se indlægget her.

Der er dog ikke sket noget konkret i sagen, så lige nu ligger det blot på en liste over ting, som vil give mening at kigge på.

I og med det endnu en gang er blevet bragt af jer brugere, så vil jeg prøve at skubbe lidt til sagen for at se, hvad jeg kan gøre. Det er ikke en garanti for det kommer lige med det samme, men det er helt sikkert vigtigt, at du bidrager her på vores forum, så vi kan se, at flere brugere ønsker dette.

Jeg vil vise dette indlæg hen til det oprindelige for at skabe et bedre overblik her på forum :)


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 25 Jan, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (87,890 points)
Dette er en meget basal funktion, som alle regnskabs programmer bør have som minimum. Vi mener det har høj prioritet at få gennemført, og samtidig en oversigt over hvilken faktura er forfaldet. Kontoudtoget trænger til en overhaling så hurtigt som muligt
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”