Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Smart-inbox leverandør betalingsoplysninger

0
Det ville være rigtig dejligt hvis man i smart-inbox kunne se leverandørens betalingsoplysninger og vælge i dem. nogen gange betaler man et bilag før man behandler det i smart-inbox ( f.eks. hvis der bliver rykket for betaling fordi man har glemt at overføre det til smart-inbox.

Så ville det være dejligt hvis man i smart-inbox kunne vælge at der ikke skal betales, istedet for at man skal ind og redigere bilaget i kassekladden for at undgå at der bliver betalt igen.
i Forslag » Andet af (280 points)

Hej igen,

Mange tak for din feedback i sin tid. Det er meget værdifuldt for os, når du skriver til omkring, hvad du føler vi mangler. På baggrund af, at du før har vist interesse, så vil høre om du vil med til at give mere feedback?

Vi arbejder lige nu på en større opdatering. Vi er så langt med opdateringen, at jeg vil tilbyde dig, at du kan komme en testversion af det før tid. På den måde kan du være med til at påvirke om opdateringen giver mening for dig. Opdateringen indeholder flere forbedringer som vi har arbejdet på ud fra den feedback vi har fået. 

Vi vil meget gerne samle noget feedback ind før vi ruller det ud til alle. 
Ville du være interesseret i at komme med på testen? 
Du skal være klar over, at jeg har en forventning om, at du vil være med til at bidrage med feedback, hvis skal med på testversionen. 

Det er selvfølgelig helt valgfrit om i gerne vil være med på testen og hvis du ikke ønsker at være med til at levere feedback, så er det helt fair. Omvendt får du en rigtig god mulighed for at påvirke udviklingen på forkant.

Hvis du er interesseret, så må du meget gerne sende en mail til info@e-conomic.dk - att. Jesper Mieritz. 

I skal du første omgang blot skrive, at du er interesseret i at være og hvilke(n) aftale(r) du gerne vil have testen på. Der vil efterfølgende komme mere information omkring, hvordan det kommer til at fungere. ¨

Jeg ser frem til at høre fra jer, hvis du er interesseret. 

Hilsen Jesper Mieritz smiley

2 Svar

Hej :)

Jeg er helt enig i, at det kunne fedt at se det direkte inde i smart inbox. Det er et forslag vi har snakket om før internt og indtil videre er det blevet valgt, at vi kigger på at få andre ting med i første omgang. Vi har blandt andet lige gjort det muligt, at se leverandørnavn og kontonavn under de valgte numre.

Der er derfor ikke lagt en plan for at betalingsoplysninger med i smart inbox. Der er en del forskellige oplysninger som jer brugere gerne vil have med derinde og der ikke plads til at få det hele med som tingene er nu. Her er betalingsoplysninger ikke det højeste punkt på listen og på den baggrund vil jeg sætte dit forslag som implementeres ikke. Dit forslag er dog noteret ned herinde og vores udviklere har den liggende.

Jeg vil dog sige, at indtil vi har en konkret plan, så vil det være misvisende at sige, at vi har planlagt at kigge på. Hvis vi kommer en løsning nærmere, så skal jeg nok komme med en opdatering, men indtil da, så får indlægget status som implementeres ikke.

Du skal dog have tak for at komme inputs til vores program :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)

God dag. :-)

 

Jeg ville bare lige hurtigt dele at vi har opdateret vores smart-inbox i e-conomic. Dvs. at du nu har muligheden for at behandle betalings oplysningerne før du overføre dem til kassekladden, så du ikke længere skal sidde og bruge tid på at overføre dem til kassekladden, og arbejde med dem derfra.

Du vil kunne læse mere om vores opdatering her snarest muligt.

Hav en fantastisk torsdag! :-)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)