forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Smart inbox, valg af kassekladde

+2
Det er en daglig irritation for mig at når der kommer bilag ind i Smart-inbox, så foreslår den en kassekladde som ikke er den jeg skal have mine bilag ind i. Jeg har en kassekladde som kun bruges til indscannede lev.fakt. men smart-inbox foreslår altid en anden kladde.

Det ville være rigtig smart hvis man kunne opsætte smart-inbox, sådan at alle bilag blev foreslået med en bestemt kassekladde. Så slipper man for at trykke opret postering og bagefter opdage at den ligger i en forkert kladde så man skal trykke på slet så den kommer tilbage til smart-inbox og så behandle den igen.
spurgt 7 Dec, 2017 i Forslag » Andet af 323050 (270 points)
status opdateret 23 Maj af Jesper Mieritz
..det er også noget jeg kan tilslutte mig.
Hej begge to :)

En lille opdatering herfra.

Kassekladderne i smart inbox vil nu blive sorteret ligesom rækkefølgen på dine kassekladder under regnskab. Førhen var det efter, hvilken rækkefølge de var oprettet i.

Det betyder du kan gå ind under alle indstillinger -> regnskab -> kassekladder. Herinde kan du ændre, hvilken rækkefølge de ligger i. Det vil sige den kassekladde du har øverst er den som vælge per default :)
Det lyder da rigtig godt - takker.

1 Svar

Hej :)

Jeg kan sagtens forstå din frustration i forhold til, at den lander i en forkert kladde. På den lange bane er vi ved at undersøge mulighederne for selv at vælge, hvilken kladde, der vælges som udgangspunkt. Du kan dog allerede godt nu komme rundt om det ved at trylle lidt med kladderne.

Jeg har haft et lignede indlæg her på vores forum omkring det samme. På dette indlæg har jeg lavet en forklaring af, hvordan du kan få det til at passe.

Jeg vil lukke dette indlæg med henvisning til andet for at skabe et bedre overblik over, hvilke indlæg vi har herinde. Hvis forklaringen på det andet indlæg ikke giver mening, eller du har flere spørgsmål, så skyder du bare løs :)


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 22 Dec, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (62,460 points)
i gang× 2
løst× 108
besvaret× 296
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.