forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Leverandørimport – intet telefonnummer???

0

Hvordan kan man få telefonnummer med når man importerer leverandører?

spurgt 6 Dec, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af Helge Abrahamson (2,080 points)

1 Svar

Hej Helge :)

Man kan ikke importere telefonnummer direkte på leverandører. Det er er måske lidt mærkeligt eftersom de andre felter findes derinde. Jeg vil gerne gå videre med muligheden for at vi kan kigge på at få dannet dette felt, men som det ofte er med nye forslag, så går der lidt tid inden den er blevet vendt internt og i så fald også implementeret, hvis det bliver prioritet.

Derfor vil jeg ændre dit spørgsmål til et forslag og sætte det som overvejes, men det er ikke noget du skal regne med at få mulighed for lige med det samme.

Det du i stedet kan gøre nu og her er at oprette en kontaktperson på leverandøren via import og her angive et telefonnummer. Så har du det hele med. Importen fungerer på samme måde. Du skal blot vælge 'Importer kontaktpersoner'.

Der kræves leverandørens nummer, telefonnummer og et navn på kontaktpersonen. Hvis du er ligeglad med selve navnet på kontaktpersonen, så kan du sætte fast værdi i den kolonne. Det sidste du skal angive er 'modtag bestilling'. Her skriver du bare 0.

Jeg er klar over det ikke er optimalt, men det vil være løsningen du kan bruge her og nu. Det gode er, at du ikke behøver ændre i filen du importer. Det er kun, hvis du ønsker navn på kontaktpersonen, at dette skal tilføjes i en kolonne :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 6 Dec, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (60,580 points)
Hej Jesper,

tak for svar...

Noget andet der også mangler ved import at leverandør er momskode... man kan jo ikke importere vareleverandører, hvorfor det jo så også skal gøres under leverandører - men hvis man har lagermodul og bruger vareleverandører, så har man jo også brug for at sætte en momskode...
Hej Helge

Du har helt ret. Jeg tilføjer det til forslaget omkring at få telefonnummer med :)
i gang× 3
løst× 105
besvaret× 258
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.