forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ordrebeholdning - sum

+3
Kære venner

Det er fuldkomment ubegribeligt at der ikke findes en funktion til at se summen af ordrebeholdningen. Det er måske det allervigtigste parameter at styre sin virksomhed efter! Når man klikker på ordrer i salgsmodulet skal der ganske enkelt være en sum.
spurgt 4 Dec, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af enur17 (170 points)

1 Svar

Hej Rune :)

Jeg vil give dig helt ret i, at dette ville være en rigtig god tilføjelse til vores program. Det er også en funktion vi har snakket om at få kigget på i løbet af 2018. Der er ikke lagt en fast plan, så jeg kan ikke sige præcis, hvordan og hvornår, men det er helt sikkert noget i vi har med i vores overvejelser.

Indtil vi får kigget på en løsning, så vil jeg lige vise dig, hvordan du godt kan se det nu. Når du står på dine igangværende ordre, så kan klikke på det lille ikon til 'vis i excel'. Herefter vil alle dine ordre blive trukket ud i excel. Så kan du lige markere kolonnen for nettobeløb (det er kolonne N) og så vil du have summen af alle dine ordre.

Jeg er klar over det ikke er den perfekte løsning og derfor snakker vi som sagt også internt omkring, hvordan vi kan gøre det bedre, men indtil da, så vil dette løse din udfordring :)

Jeg vil indtil videre sætte dit forslag som overvejes indtil vi har snakket nærmere om en løsning.

Mange tak for dit forslag og rigtig god jul.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 21 Dec, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (60,580 points)
i gang× 3
løst× 105
besvaret× 258
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.