Smart Inbox Betalingstype

+2
Goddag

Vi er meget glade for den nye Smart Inbox. Vi har nogle leverandør som bliver betalt med VISA kort. For at sikre at beløbene bliver konteret på korrekte konti så bliver posteringer oprette som Lev.faktura med betalingstype "Kun postering". Det funger fint i kassekladden, men når Smart Inbox overføre en sådan postering til kassekladden så så ændres betalingstypen til "Ingen", hvilket medfører at den ikke automatisk  oprettes i bankafstemningen.

Det kan løses ved manuelt at gå ind på hver postering i kassekladden og ændre betalingstypen tilbage til "Kun posteringer", men det vil være lettest hvis Smart Inbox selv tog den betalingstype som leverandøren er oprettet med.

 

med venlig hilsen

Tage Selbo

ServoTech
i Forslag » Andet af (330 points)

2 Svar

Hej Tage :)

Det er helt rigtigt, at du ikke kan få kun postering med via Smart Inbox. Det skyldes at lige præcis denne type ikke er med i vores API. Derfor handler det ikke blot om at bygge overgangen fra Smart Inbox til kassekladden, men helt generelt funktionen for 'kun postering'. Det gør det lidt mere krævende at lave denne funktion og derfor er den sat lidt på pause for nu. Det er en anelse teknisk, men i kort og godt kan man sige, at denne funktion ikke er bygget som de andre betalingstyper.

Vi er i gang med en masse ændringer i API og indtil de er kommet gennem med dem, så vil der ikke blive kigget på denne mulighed. Derfor vil jeg starte med at sætte dit forslag som implementeres ikke. Jeg vil dog notere det ned i vores idebank, hvor vi gemmer ideer til fremtiden. Når vores API team er kommet længere med deres ændringer, så vil jeg igen bringe muligheden op. Hvis API team godkender den, så skal vi efterfølgende bygge den konkrete funktionalitet til at føre informationen med. Det har derfor lidt lange udsigter og derfor sætter jeg det som sagt også som implementeres ikke nu og her.

Jeg er klar over det ikke er optimalt, men dem, der har denne type skal du ind og justere til efterfølgende i kassekladden, så skal de nok komme med i bankafstemningen :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (91.4k points)

Hej tage!

 

Jeg vil bare lige komme med en hurtig opdatering til vores smart-inbox. Du har nemlig nu muligheden for selv at redigere i betalingstypen i smart-inbox før den sendes over til kassekladden. Det skulle ihvertfald gøre det nemmere at arbejde med dine bilag, så du ved hvilken type der er på, før den føres videre.

Jeg håber det hjælper på din udfordring!

Du vil kunne læse mere om vores smart-inbox opdatering ved at følge denne link. Opdateringen skrives her snarest muligt. :-)

Hav en god torsdag!


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
jeg kan så lige konstatere at "kun postering" IKKE er en betalingsmulighed lige nu.

Jeg bruger den i mine 4 selskaber når vil laver online-betalinger som SKAL omkring kreditor-modulet af hensyn til momsafstemningen for vare og ydelseskøb foretaget i andre EU-lande.

Derudover vil det give et urigtigt billede af samhandlen med kreditorer hvis man ikke kan se hvor meget man har handlet med sine online kreditorer
Hej Jimmy.

Det er helt korrekt at "Kun postering" ikke er en mulighed på nuværende tidspunkt. Jeg tager den med til vores næste udvikler møde da efterspørgslen for denne mulighed er ret så stort. Tusind tak for du dog kommer med beskeden, det er altid godt at vide at kravet er ens og at vi har en mangel.

Du høre fra mig når jeg ved yderligere!

Hav en fantastisk dag Jimmy! :-)
Fik du snakket om det på jeres møde sidste år? Det virker stadigvæk til at mange.
Hej Jimmy,

Tak fordi du vender tilbage. :-)

Jeg må desværre fortælle at vi ikke er kommet videre med denne opdatering af modulet. Det har været oppe til mødet, men er stadig ikke blevet løst, da der er problemer med integrationen af denne del i API'et. Derfor har udviklerne ikke kunne løse det endnu, men i forbindelse med de nye opdateringer af smart inbox, er der også kommet mange ønsker, hvor dit ønske optræder igen. Vi vil derfor stadig prioritere det, så det forhåbentligt kan blive en del af smart inbox i fremtiden, så snart at programmørerne får løst problemerne der har været med at få det implementeret.

Igen, mange tak for din tålmodighed. :-)