forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Smart Inbox Betalingstype

0
Goddag

Vi er meget glade for den nye Smart Inbox. Vi har nogle leverandør som bliver betalt med VISA kort. For at sikre at beløbene bliver konteret på korrekte konti så bliver posteringer oprette som Lev.faktura med betalingstype "Kun postering". Det funger fint i kassekladden, men når Smart Inbox overføre en sådan postering til kassekladden så så ændres betalingstypen til "Ingen", hvilket medfører at den ikke automatisk  oprettes i bankafstemningen.

Det kan løses ved manuelt at gå ind på hver postering i kassekladden og ændre betalingstypen tilbage til "Kun posteringer", men det vil være lettest hvis Smart Inbox selv tog den betalingstype som leverandøren er oprettet med.

 

med venlig hilsen

Tage Selbo

ServoTech
spurgt 24 Nov, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af Tage Selbo (310 points)

1 Svar

Hej Tage :)

Det er helt rigtigt, at du ikke kan få kun postering med via Smart Inbox. Det skyldes at lige præcis denne type ikke er med i vores API. Derfor handler det ikke blot om at bygge overgangen fra Smart Inbox til kassekladden, men helt generelt funktionen for 'kun postering'. Det gør det lidt mere krævende at lave denne funktion og derfor er den sat lidt på pause for nu. Det er en anelse teknisk, men i kort og godt kan man sige, at denne funktion ikke er bygget som de andre betalingstyper.

Vi er i gang med en masse ændringer i API og indtil de er kommet gennem med dem, så vil der ikke blive kigget på denne mulighed. Derfor vil jeg starte med at sætte dit forslag som implementeres ikke. Jeg vil dog notere det ned i vores idebank, hvor vi gemmer ideer til fremtiden. Når vores API team er kommet længere med deres ændringer, så vil jeg igen bringe muligheden op. Hvis API team godkender den, så skal vi efterfølgende bygge den konkrete funktionalitet til at føre informationen med. Det har derfor lidt lange udsigter og derfor sætter jeg det som sagt også som implementeres ikke nu og her.

Jeg er klar over det ikke er optimalt, men dem, der har denne type skal du ind og justere til efterfølgende i kassekladden, så skal de nok komme med i bankafstemningen :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 7 Dec, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (60,580 points)
i gang× 4
løst× 105
besvaret× 258
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.