Kopifunktion

0
Vi bruger rigtig meget kopifunktionen i arkiv, hvor vi kan kopiere enten til Tilbud, Ordre eller Faktura.

Mangler lignende funktion under den åbne ordreoversigt. Der er det desværre kun muligt at kopier til en ny ordre. Ville ønske at man også kunne kopiere en åben ordre både til Tilbud og Faktura :O)

Venlig hilsen
Anita
i Forslag » Andet af (780 points)

1 Svar

Hej Anita :)

Jeg har en god nyhed til dig i forhold til din forespørgsel. Først og fremmest vil jeg sige, at det er et super godt forslag du kommer med her og derfor er noget vi er i gang med at kigge på. Hvis alt går som det skal, så kan du forvente en løsning allerede i år! :)

Der skal dog tages forbehold for, at der kan ske ting, som ændrer dette, men hvis alt kører som det skal, så er vi klar i inden 2018 med muligheden for at gøre dette.

Derfor vil jeg sætte dit forslag som 'i gang'. Når vi har funktionen implementeret, så skal jeg opdatere her på indlægget.

Mange tak for at bidrage her på vores forum. Du er altid velkommen til at komme med spørgsmål eller lignende, hvis der skulle være noget :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (96.2k points)
Et lille tip herfra kunne være at trykke på 'send ordre' og så bare registrere den som sendt. Så kan du finde den i arkivet. Efterfølgende kan du sagtens ophæve denne status igen. Så kan du godt kopiere en ordre til et tilbud.

Hvis ordren allerede er sendt, så bliver det kun endnu nemmere.
Giver det mening?
Hej Jesper

Tak for tip, det var selvfølgelig en vej at komme udenom det på, det vil jeg videregive til mine kollegaer :O)

Men det ville være smart, rigtig smart at have de samme muligheder ved kopiering som i arkiv. Det vil give flexibilitet og en fornuftig sammenhæng i systemet.

Det er helt ok at du er hård. Jeg har til gengæld den mening at man skal lave systemer så det hjælper folk mest muligt. Også de folk der ikke kan finde ud af at trykke de korrekte steder ;O)

Jeg synes at I overvejende har et rigtig godt system, og det er kun finjusteringer og lidt mere flexibilitet der skal til for at det bliver helt perfekt .. til det brug vi har i hvert tilfælde! Men jeg ved også at en lille ting der er logisk for mig kan være et hyr og en større omgang at kode bagved.

Venlig hilsen
Anita Gamskjær
Subcolor
Hvis jeg må være hård, så må du også have din mening, det er helt fair ;)
Jeg vil også dig ret. Vi skal selvfølgelig lave et system, der passer bedst muligt til jer brugere. Derfor tager jeg som sagt også forslaget med videre til en snak internt.

Jeg er rigtig glad for du synes vi har et godt system. Du har helt ret i, at der kan laves finjusteringer af programmet. Vi kan altid blive bedre.

Jeg skal nok vende tilbage når jeg ved mere :)
Hej Anita :)

Jeg har nu vendt dette med vores udviklere. Der var egentlig enighed omkring, at dette ville være smart.
Det er dog ikke en funktion, som er ret efterspurgt og derfor vil vi afvise at lave det på nuværende tidspunkt.
Jeg vil dog ikke smide ideen ud, da det er et godt forslag, som bare rammer en for smal mængde af brugere.
Jeg vil gemme ideen i det jeg kalder vores idebank. For nu vil forslaget dog blive afvist :)
Hej Jesper
Tak for indsatsen, jeg krydser fingre for at det en dag er der :O)
Venlig hilsen
Anita Gamskjær