Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Oprettelse af EU kreditor eller debitor, Vies

+1
Jeg skal oprette en debitor eller kreditor som er bosiddende i et andet EU-land.

Vil det være muligt at få E-conomic til at hente informationerne fra EU's database over registrerede virksomheder på en måde der tilsvarer det der gøres ved de danske debitorer og kreditorer.

Rent praktisk kan det måske lade sig gøre ved at der før CVR.nr står en landekode (DK som standard) som så kan ændres til det korrekte og når der så indtastes hentes informationen fra Vies.eu

Derudover bør der laves en log der dokumenterer at kundens / leverandørens CVRnr. er tjekket og korrekt pr denne dato? Denne log skal så kunne skrives ud som en alm rapport, lige så nemt som en saldobalance.

 

Der er et test miljø i gang hos EU, efter ønske fra brugerne, for at dette kan lade sig gøre. Link til at få det til at komme i gang ligger her:

http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/technicalInformation.html

 

Link til hvad Vies er:

http://europa.eu/youreurope/business/vat-customs/check-number-vies/index_da.htm

Lint til tjek af momsnummer her:

http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/?locale=da

 

Jeg glæder mig til at høre nyt om at E-conomic endnu en gang er foran konkurrenterne med at begrænse tidsspild ved administrative procedurer.

Med venlig hilsen

Jimmy
i Forslag » Andet af (3.0k points)

1 Svar

Hej Jimmy :)

Jeg kan sagtens forstå, hvad du gerne vil her og det giver god mening. For ikke så længe siden så kommenterede på dette opslag, som er lidt hen af det samme. Jeg er klar over der er lidt flere ting, som spiller ind her. 

Så vidt jeg forstår, så er dog samme forudsætning for at disse to forslag. Nemlig at der tjekke i Vies. Hvis jeg er galt på den her, så må du meget gerne rette mig. Ellers vil jeg på samme begrundelse som det andet forslag afvise ideen for nu.

Jeg tilføjer dog disse detaljer her til den anden ide, så når ideen bliver genbesøgt, så har vi det hele samlet.

Jeg vil for nu sætte forslaget som implementeres ikke. Som sagt må du endelig rette mig, hvis der ikke er en sammenlignelighed mellem de to forslag :)


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Du har helt ret, tak
jeg kigger videre på det andet opslag