forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Mangler et dynamiskt felt under kassekladdeopsætning, Automatisk tekst ved leverandørsbetaling

0

Når jeg laver en leverandørsbetalings-postering, bruger jeg altid samme tekst i feltet ”Tekst” som jeg gjorde den gang jeg oprettede Leverandørsfaktura-posteringen. Men lige nu kan systemet ikke huske denne tekst så hver gang er jeg nødt til at finde faktura-posteringen frem og kopiere teksten. Jeg skulle derfor gerne se at det i kassekladdeopsætningen finns et Dynamiskt felt ”Leverandørsfakturatekst” som jeg kunde vælge at sætte in i ”Automatisk tekst ved leverandørsbetalinger”. Det ville spare mig en masse tid.

spurgt 4 Okt, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af 975511 (120 points)

1 Svar

Hej og tak for dit forslag :)

Jeg kan godt følge ideen omkring at ville lave en automatisk tekst. Som udgangspunkt er dette dog ikke noget vi har haft ret stor efterspørgsel på og derfor vil det ikke blive prioriteret hos vores udviklere.

Jeg vil dog spørge lidt ind til, hvad du ønsker at angive i denne tekst? Du kan nemlig sætte en fast tekst op per kassekladde, så hvis det enten er fakturanummer, leverandørnummer, eller leverandørnavn, så kan dette automatisk dannes.

Hvis det er en anden fast tekst, som går igen på flere leverandører, så kan man per kassekladde sætte en ens tekst op og dette vil så blive valgt på alle betalinger lavet i den pågældende kladde. Dette er dog på tværs af alle leverandører.

Jeg ved ikke om det kan løse din udfordring, men i forhold til den konkrete forespørgsel, så vil jeg for nu afvise at lave et ekstra dynamisk felt, da vi har en masse andre forslag liggende, som vi har hørt en større efterspørgsel på :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 16 Okt, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (85,250 points)
overvejes× 111
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”