forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Webhookfejl: opret/rediger/slet kontaktperson/leveringsted trigger ikke webhook

0
Hej e-conomic.

Vi har opdaget hvad vi mener er en fejl.

Hvis man har sat et ekstern system op integreret med e-conomic og sat webhooks op samtidig for at sikre data ens begge steder er det vigtigt at webhhooks bliver triggeret med de rigtige events.

Hvis jeg som bruger opretter en kontaktperson eller et leveringssted på en kunde skal jeg manuelt klikke gem kunde for at trigger webhooken.

Man forventer at når man har tilføjet en kontaktperson/leveringsted på en kunde og den er gemt i e-conomic at den også vil blive oprettet i det eksterne system

 

Venlig hilsen

Noel Birkholm

Worklogger
App-partner til e-conomic
spurgt 29 Jun, 2017 i Forslag » Teknik og drift af Worklogger (120 points)

1 Svar

Hej Noel :)

 

Jeg vil starte med at sige, at jeg ikke er den bedste til webhooks, men jeg har spurgt de kloge folk herinde og de sagde, at de gerne ville kigge på det, men det blev ikke lige med det samme. De er i gang med større projekt som kommer først i køen.

Hvis du vil have en lidt mere teknisk eller uddybende forklaring på din forespørgsel, så skal du skrive til API@e-conomic.com, så skal de nok give dig et bedre svar :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 11 Jul, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (87,170 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”