forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Scrol op og ned på indscannet bilag ved bogføring

0
Når jeg skal bogføre ud fra et indscannet bilag har jeg tidligere kunnet scrolle op og ned på billedet med pageup og -down. Det gjorde, at jeg ikke behøvede at bruge musen mens jeg tastede.
Den funktion findes nu ikke længere, og jeg skal bruge musen for at kigge på det bilag jeg skal bogføre, hvilket betyder, at jeg skal slippe tastaturet  flere gange pr. bilag, og at tidsforbruget nu er over fordoblet på min bogføring.

Der er jo stor fokus på genvejstaster og mindre brug af musen - så hvordan kan det være, at denne funktion ikke længere kan bruges? Vil det være et stort projekt, at få den reetableret?

 

Mvh Signe
spurgt 15 Jun, 2017 i Forslag » Indscanning af SKL (120 points)
lukket 16 Jun, 2017 af Jesper Mieritz
Hej Signe :)

Denne funktion er nu tilbage i programmet. Jeg håber det gøre din hverdag nemmere :)

1 Svar

Hej Signe :)

Det er helt sikkert nemmere at bruge de forskellige genvejstaster og denne funktion har vi ikke pillet ud med vilje.

Så vidt jeg har forstået vores teknikere, så skyldes det en ændring i forskellige browsere. Jeg må være dig svar skyldig i forhold til, hvad der helt præcis er sket. Det er hellere ikke det vigtige her.

Det vigtige er, at vi er klar over problemet og det er noget vi har tænkt og at rette. Vi har lige rullet et nyt stort modul ud omkring hele vores scanningsmodul. Dette skal spille sammen med den funktion du beskriver. Derfor vil der blive kigget på det, når det hele er landet med vores nye scanningsmodul.

Vi vil nemlig gerne rette fejlen. Indtil da håber jeg du kan væbne dig med tålmodighed indtil vi har fået kigget på det :)

Jeg lukker dette indlæg med henvisning til et lignede. Der blive opdateret på det andet indlæg, når vi ved mere. Det andet indlæg kan ses her.


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 16 Jun, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”