forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

PageDowb/Up ved bogføring af inscannede bilag.

0

Hej,

Nu har jeg ringet et par gange, for at spørge, hvorfor at funktionen med Pagedows/up er forsvundet ved bogføring af inscannede bilag - det kunne de stakkel to supportere ikke svare på - den sidste lovede dog at undersøge det nærmere.. den første fortalte, at det var taget væk, for det var en fejl at den havde været der før!!!!

Derfor vil jeg også gerne stille spørgsmålet i dette forum, Hvorfor er funktionen taget væk??? - det er mig uforståeligt, da det gør indtastningen langsommere, da man nu skal bruge musen til scrolle op og ned... ergonomisk er det heller ikke i top.

Jeg ser selvfølgelig gerne at funktionen bliver åbnet igen.

Jeg har også skrevet et indlæg i forslag...

Mvh

Kirsten Munk

Munk´s Bogføring

 

Dette er hovedlæg for følgende opslag:

21648

21624

21782

 

spurgt 8 Jun i Spørgsmål » Indscanning af Kirsten Munk

2 Svar

Hej Kirsten og tak for dit spørgsmål herinde :)

 

Jeg kan godt se, at du også har lavet et forslag. Så først og fremmest super fedt du vil bruge tid på at skrive herinde.

Når det er sagt, så lader vi tit forum forslag ligge en til to uger helt bevidst. Det skyldes, at vi gerne vil have, at andre kunder skal have mulighed for at komme ind og 'bakke op' omkring forslaget, eller komme med deres syn på sagen. På den måde får vi et bredere billede af behovet for forslaget.

Jeg kan godt se, at det i dit tilfælde ikke giver mening at vente, men det er egentligt også mere et spørgsmål end et forslag, så jeg er glad for du også kom herind og fik dit budskab gennem.

 

For at svare på dit spørgsmål, så er jeg ked af, at du har har fået forskellige svar.

Det rigtige svar er, at det ikke var en fejl, at denne funktion eksisterede. Det er en fejl den er væk. Vi har oprettet fejlen herinde og vi har kigget på den, og vil fortsat kigge på den. Jeg vil også bare være ærlig at sige, at det team, som sidder med den funktion har været hårdt ramt, og de derfor ikke har fået løst problemet endnu.

Det er selvfølgelig ikke i orden, og den tager vi på vores kappe.

Jeg er ked af, at det giver dig gener i forhold til din arbejdsgang, men jeg håber du vil bære over med os i en presset periode herinde. Det er helt sikkert meningen, at denne funktion kommer tilbage. Jeg kan desværre ikke give dig en dato, hvor du kan forvente det rettet, men for at understrege det. Så er det en funktion vi arbejder på at få tilbage i systemet.

 

Jeg beklager ulejligheden og endnu en gang tak :)

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Online regnskabsprogram
 

besvaret 8 Jun Spørgsmål af Jesper Mieritz
Hej Jesper,
Jeg vil høre, hvordan det går med at få funktionen tilbage?
Mange hilsner
Kirsten Munk
Hej Kirsten :)

Der er desværre ikke noget nyt. Vi har lige rullet et helt nyt modul ud som hedder SmartInbox, der er en slags overbygning af indscanning. Når vi kommer med en så stor og ny ting, så er der næsten altid småting, der skal rettes og det er her fokus lægger lige nu. Lige så snart det er landet på benet vil der blive lagt større fokus på den manglende funktionalitet omkring PgUp og PgDn :)
Hej Jesper.
Er der overhovedet nogen tidshorisont på, hvornår der bliver kigget på det ? En af mine kunder, har planer om, at skulle overgå til indscannede bilag, men da de har mange leverandørbilag vil det være for tidskrævende at bogføre uden funktionen PgUp/PgDn, så vil være fint med en status
Jeg har lige spurgt hos vores udviklere igen, og de kunne ikke give mig en tidshorisont, men den er blevet highlighted, og jeg skal nok blive ved med at presse på! :)
Hej Jesper,

Det er eg glad for at høre, så jeg afventer med lidt tålmodighed
Hej Jesper,
Nu er jeg tilbage efter sommerferie, og dermed en del bilag der ligger og venter på at blive bogført. Jeg opdager jo så, at problemet endnu ikke er løst ???
Jeg må nok indrømme jeg bliver lidt irriteret, da det så igen vil tage noget længere tid, end beregnet. Kan I ikke få det løst?
mange hilsner
Kirsten Munk
Hej Kirsten :)

Jeg kan sagtens følge din irritation og jeg deler med dig. Jeg har endnu engang taget fat i de folk, som skal løse det.
Jeg fik meldingen omkring, at de forventer at kigge på funktionen i september.
Det skal siges, at dette ikke betyder løsningen er klar her. Jeg vil dog blive ved med at presse på for en løsning.
Jeg beklager, at fejlen ikke er rettet endnu. Jeg kan sagtens se fra din side, at dette er noget, der gør din arbejdsgang dårligere.

Hilsen Jesper Mieritz.
Hej Jesper,

Tak for dit hurtige svar - så giver det mening for mig, at det er taget væk ved en fejl.

Jeg kan jo godt ha´ misforstået den 1. supporter...

Jeg glæder mig så bare til, at det hurtigst mulig kommer på igen.

Selvfølgelig kan jeg bære over med, at de er pressede i afdelingen, men samtidig vil jeg ønske at denne fejl kommer op i en høj prioritet, da  der sikkert sidder mange, der bogfører via inscanning.

Fejlen er jo til stor gene i det daglige arbejde.

Rigtig god weekend til jer på E-conomic.

...og jeg er i øvrigt ellers rigtig glad for at arbejde i E-conomic...

Mange hilsner

Kirsten
besvaret 9 Jun Spørgsmål af Kirsten Munk
Dejligt at høre funktionen kommer tilbage igen!

Jeg har også som Kirsten fået besked fra support om, at det var en fejl at funktionen overhovedet eksistere - men det vigtigste er, at vi igen kan bruge PageUp og PageDown, den er virkelig savnet :-)

God dag - og tak for et ellers godt bogføringssystem!!

Solskinshilsner fra Dorte.
Er også rigtig glad for, at høre at funktionen kommer tilbage. Har været meget irriteret over, at funktionen pludselig var væk, da det gør mit arbejde meget langsommere. For mig at se er det meget underligt, hvis denne funktion ikke længere skal være en del af indscannings-modulet, da min opfattelse er, at det bliver mere og mere udbredt med indscanning af bilag
løst× 1428
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.