forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Mails fra e-conomic når ikke frem :(

0

Hej

Jeg har store problemer med at vores emails via e-conomic ikke når frem til til modtageren. Det gælder både tilbud, ordre og faktura til kunder, men også bestillinger til leverandør mv.

Mails står som levet men modtageren har ikke fået noget..

Altså et KÆMPE problem som jeg har brug for bliver løst ASAP. Jeg mistænker alt den hurlumhej med spam mails der er blevet sendt ud som en mulig årsag til at mails fra e-conomic måske fanges af firmaernes spam filter??

spurgt 31 Maj, 2017 i Spørgsmål » Teknik og drift af Sara (190 points)

1 Svar

Hej Sara

 

Tak for dit indlæg. 

 

Det er altid drøn frustrerende, når ens mails ikke kommer igennem til modtageren og omvendt. Det kan skyldes, at mailen "bouncer", som du kan læse mere om, hvad er - her.  

 

Såfremt din modtagers indbakke/mailserver opfatter dine mails, som spam og de bruger microsoft office eller gmail? Så har jeg en vejledning her, som gør at de vil modtage dem fremadrettet, såfremt de følger den.

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 2 Jun, 2017 Spørgsmål af Jesper Mieritz (85,450 points)
i gang× 1
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”