forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Projektposter bogføres direkte i driften

0
Jeg har flere kunder som bruger projekt, en meget stor og flere små.

Den store kunde køber allerede nu (marts) juleting men kan først fakturere kunderne til december

Når jeg bogføre til projekt kommer det direkte i status, medmindre jeg sætter driftskontoen i både igangværende og afslutter i omkostningsgruppen. Hvis jeg gør det, og når sagen afsluttes bliver kunder belaster med yderligere 2 postering pr. bilag når sagen afsluttes :-(

Min kunde vil gerne selv kunne trække en balance, men kan ikke se sit resultat da alle udgifter ligger i status.

Jeg kunne ønske at man kunne bogføre på projekter, men at posterne kommer direkte i driften og ikke bliver belastet med udgift til 2 postering pr. bilag.

For mine små kunder er det en ekstra øv udgift.

Jeg ved godt at min kunde på nuværende tidspunk allerede betaler for de 2 postering når jeg afslutter en sag, men det kunne være rart hvis man kunne spare denne udgift især for mine små kunder som ikke har så mange posteringer.

 

Med venlig hilsen

Anitta
spurgt 24 Apr, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af Anitta (140 points)

1 Svar

Hej Anitta og for dit indlæg :)

 

Det er ikke sikkert jeg har forstået dig helt korrekt, men er problemet udelukkende, at der bliver lavet flere posteringer når projektet afsluttes? Så vidt jeg kan se ud fra det du skriver, så kommer der ikke flere posteringer ved have samme konto stående i både igangværende og afsluttet end hvis den først skulle i balancen. De vil blot være på samme konto.

Hvis det er fordi du gerne vil undgå, at den laver de ekstra posteringer når der står samme konto, så kan jeg godt se, at det er lidt ligegyldigt med de ekstra posteringer da den går ind og ud. Det er desværre sådan, at det ville være en alt for gennemgribende ændring af hele grundtankerne bag vores projektmodul.

 

Derfor vil dit forslag ikke blive implementeret. Jeg kan sagtens se ideen i det, men det er ikke noget vi vil kigge på som tingene er lige nu.

 

Du skal have tak for at skrive dit opslag herinde på vores forum og rigtig god weekend smiley

 

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 5 Maj, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (86,410 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”