forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Egen reference under tilbud og ordrer

+1

Det ville være mega mega fantastisk, hvis man kunne se sin egen reference på hver opgave, når man kigger i sine ordrer og tilbud. Vi er fire mand som skriver begge dele, men når vi kigger i ordrer og tilbud, kan vi ikke overskue hvilke der er ens egne eller en kollegas.

Det kræver vel ikke så meget for at lave dette tiltag, men det bør være noget mange sidder og bakser med..?

Skal jeg eks. rykke for mine tilbud, skal jeg gå alle husets tilbud efter, for at finde mine egne, det er jo tæt på håbløst og uoverskueligt.

Giver det ikke mening, måske funktionen allerede er der...???

 

Vi bruger eks. ikke disse felter:

 Levering Fakturering Bestilling Valuta  

Fedt hvis vi lige selv kunne ændre hvilke felter vi ville have i menuen...

Vh. Brian

spurgt 9 Apr i Forslag » e-conomic generelt af Brian (770 points)

1 Svar

Hej Brian :)

Super fedt du skriver til os med dine tanker. Jeg kan sagtens forstå behovet for at kunne finde sine egne tilbud, ordre og faktura for den sags skyld.

Det er et forslag jeg har hørt et par gange før og derfor har jeg også taget en snak med vores internt omkring, hvad vi kan gøre for gøre det nemmere at finde dem er relevant for den pågældende medarbejder.

I forhold til de felter du skriver her (levering, fakturering, bestilling og valuta), så har vi i første omgang valgt at fastholde de felter som findes nu. Det mest optimale ville selvfølgelig være, at man selv kan definere kolonnerne. Det er dog en meget stor opgave, hvilket ikke er ikke blevet prioriteret endnu.

På den baggrund har vi forsøgt at kigge andre veje for at finde en mulighed for at vise dette. Den nuværende tanke er at gøre det muligt at søge på den pågældende medarbejder og der herefter kun vises de tilbud, ordre og faktura, som er knyttet til medarbejderen. Hvis du kigger oppe til højre, hvor du kan søge på nr. eller navn på ordre, så har du ved siden af forstørrelsesglas med et blåt plus i. Hvis man klikker her, så åbner den en avanceret søgning. Uden jeg kan love dig en løsning, så kigger vi på at få vores ref. med her og sprede det ud til tilbud og måske også faktura.

Problemstilling på nuværende tidspunkt er, at den avancerede søgning kun er tilgængelig for brugere med lager tilknyttet. Min umiddelbare tanke er, at denne mulighed skal eksistere for alle.

Hele min forklaring giver dig ikke et klart svar på, hvad vi kommer til gøre, men det er vores tanker herinde. Jeg vil derfor høre om det vil fungere for dig?

Forslaget bliver for nu sat til overvejes, da vi er i gang med at overveje mulighederne.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du en god ide til, hvordan vi kan gøre vores bankafstemning endnu bedre?
- Skriv din ide her
besvaret 10 Apr Forslag af Jesper Mieritz (45,980 points)

Hej Jesper.

Det kunne være en løsning, men optimalt set, for at holde sit work flow hurtigt og effektivt, og give alle medarbejdere hurtigt og konstant overblik, skulle det hele tiden være tydeligt hvem der har en sag (ordre/tilbud), uden at man skulle søge.

Systemet kunne jo automatisk hive sin ref. ud fra tilbud/opgave, helt lige som den gør med eks. "leveringstid", så man får den med i oversigten, se her hvad jeg tænker:

Hej Brian og tak for at følge op.

I forhold til det du beskriver her, så ville det give rigtig god mening på store skærme. Vi har dog undersøgt og fået noget feedback på, at mange brugere vil få problemer med visning, hvis begynder at tilføre kolonner, da de enten bliver for små, eller ikke kan være i billedet. Oven i det har vi mange bud på, hvilke kolonner vores brugere vil se. Her skal der så igen tages en vurdering af, hvilke vi evt. kan fjerne for at gøre plads til ny. Der har vi valgt at fastholde de nuværende.

At tilføre kolonner er på nuværende tidspunkt ikke en mulighed vi ser på. Der kan man så vende tilbage til at brugertilpasse dem, som ville være det mest optimale, men den opgave er blevet vurderet til at være meget stor og er på nuværende tidspunkt ikke planlagt. Derfor tør jeg ikke give et bud på, hvornår det vil blive muligt.

Jeg kan sagtens følge tanken, men for nu vil det ikke blive betragtet som en mulighed.