Informizely customer feedback surveys

Vedhæftning af bilag

+1
Hej jeg kunne godt bruge muligheden for at vedhæftet flere bilag når jeg sender tilbud/fakturaer. Vi vedhæfter altid skitser/tegninger, billeder det kan være alt muligt for at understøtte vores tilbud.
i Forslag » Andet af (160 points)
lukket af
Hej Kennet,

Selv om det efterhånden er længe siden du har skrevet dit indlæg, så får du lige en opdatering.

Det er nu muligt at vedhæfte flere PDF'er til tilbud/ordre/faktura. Der skal blot vælges flere filer på en gang og så vil vi merge dem for jer og sætte det på PDF'en.

Mange tak for dit input. Jeg håber det kan hjælpe dig i hverdagen!

1 Svar

Hej Kennet
Tusinde tak for, at du har delt dit forslag her på vores forum smiley

Vi har faktisk lige for nyligt fået samme forslag - muligheden for, at vedhæfte flere dokumenter til tilbud, ordre og fakturaer. 
For, at der er samling på det hele vil behandler vi selve forslaget derfor lukker jeg dette med henvisning til andet indlæg - Du kan med fordel gå ind på det andet indlæg og trykke på "stjernen" i højre hjørne så du kan følge i forslaget. 

Du kan som der er nævnt på det andet indlæg med et PDF program selv "samle" disse filer til et dokument som du kan vedhæfte de forskellige filer. Du kan f.eks. anvende http://combinepdf.com/ hvor du kan trække de billede filer du vil have samlet også "combine" eller "merge" til PDF. 

Endnu engang tusinde tak for, at du har taget dig tid til, at dele dit forslag herinde på vores forum. 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)