Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mulighed for vedhæftning af flere PDF dokumenter

+9

Hej vi kunne godt bruge muligheden for et vedhæfte, mere end et PDF dokument, til tilbud/ordre og faktura

Jeg håber det bliver muligt i nær fremtid

MVH Lau


Relaterede indlæg:
20990
21047
23901
23924
25443
26136
26938
27279
29015

i Forslag » Andet af (210 points)
status opdateret af 🔒
Hvis du har et PDF-program, der kan kombinere flere dokumenter, kan du i princippet vedhæfte alle de sider, du ønsker.
Den samme metode må du kunne bruge, hvis det er faste sider, der f.eks. altid skal medfølge en faktura. Læs om det i e-copedia.
Jeg er helt med på at siderne kan sættes sammen. Men for at det giver den rette lettelse vil det være bedst at kunne vedhæfte forskellige dokumenter til hvert tilbud. + evt standard dokumenter som handelsbetingelser mv
Jeg forstår ikke rigtig problemet, for du kan som standard vedhæfte dine handelsbetingelser som en integreret del af tilbud/ordre/faktura; og derudover kan du tilknytte andre bilag efter eget valg.
Hej Lau og Erik,

Det er nu muligt at vedhæfte flere PDF'er til tilbud/ordre/faktura. Der skal blot vælges flere filer på en gang og så vil vi merge dem for jer og sætte det på PDF'en.

Mange tak for input. Jeg håber det kan hjælpe jer i hverdagen!

4 Svar

Hej Lau,

Det kan vi hjælpe dig med hos os.

Vi har 2 krav du bruger en Windows PC og min. Outlook 2010.

Så kan vi tilbyde at du sender tilbud, ordre og fakturaer med egen e-mail afsender samt at du kan vedhæfte ekstra pdf filer.

Du kan se mere om vores løsning på www.anttext.com eller give os et kald på 2113 0603 så kan vi vise dig vores produkt.

Venligste hilsner Insight Office Antonio "Outlook and Templateman" Bibovski +45 2113 0603
Forslag af (1.0k points)
Tak for input. jeg vil dog helst ikke skulle forholde mig til flere nye programmer. Jeg synes vi har rigeligt at finde rundt i :)

Hej Lau
Mange tak for, at du deler dit indlæg her på vores forum smiley
 

Som Erik rigtig skriver så kan du med et PDF program faktisk samle dine PDF dokumenter til et enkelt PDF dokument.
Du kan også ved et søg på google finde et hav af forskellige løsninger der online kan samle det – det kunne f.eks. være: http://combinepdf.com/ - Om det er den bedste løsning eller andet ved jeg ikke men her kan du i hvert fald samle det.

Jeg kan nu stadig godt se, at det kunne være rigtig lækkert hvis der bare skulle vedhæftes til filer til tilbud/ordre/faktura også programmet automatisk samlede det, dette er muligt ved en postering i kassekladden -> rediger posteringer -> tryk på ”plusset.”

Jeg ved ikke om der er en udfordring i, at tilbud, ordre eller fakturaen i forvejen er en PDF fil men jeg synes i hvert fald vi skal tage det med videre til vores møde.

Jeg sætter derfor indlægget som overvejes og vil opdaterer nærmere når vi har haft det oppe og vende. 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej Andreas

tak for svaret
Jeg håber i tager ideen op. Så flere kan glæde af det

MVH Lau
Hej til alle der følger med her :)

Jeg skriver for at give jer en opdatering på sagen herfra. Det er blevet besluttet, at vi vil arbejde hen i mod en løsning, hvor det bliver muligt at vedhæfte bilag fra ubehandlede. Herinde kan du hurtigt kombinere dine bilag og sende flere af gangen. Hvis du allerede har tilføjet det, så skal det bare fjernes fra fakturaen og så ryger det retur til ubehandlede.

Denne funktion findes allerede i vores lagermodul på leverandørfaktura, hvis nogen af jer har det. Ideen er at det skal fungere på samme måde.

Derfor vil jeg afvise, at kunne tilføje flere løbende, men denne metode vil også løse jeres udfordring :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Hej, jeg har lige gennemlæst diverse indlæg omkring vedhæftning af bilag til faktura m.fl.

Så vidt jeg kan se, er det endnu ikke muligt.

Vores udfordring er som flere andres, omkring udlæg for kunder. Vi har tænkt os, at indscanne diverse udlæg og bogføre dem på normal vis, hvor vi så vil tilknytte bilaget til den enkelte postering. Herudover påføres en ekstra dimension i form af en afdeling.

Ved viderefakturering har vi så behov for vedhæfte de underliggende bilag (i flertal) som allerede er bogført og tilknyttet en postering til den enkelte faktura.

Jeg kan ikke se at den opgave er løst på en nem måde.

Mvh. René

Hej René og tak for dit input, 

Du har helt ret i, at det ikke er noget vi har udviklet endnu. Jeg vil dog sige, at det er et forslag vi har højt på listen. 
Vi har, som du kan se på indlægget her, en del kunder, som efterspørger det. 

Som det er lige nu kan du kun samle dem enten i vores indscanningsmodul, eller i et andet billedeprogram og så vedhæfte det til faktura. Det er altså muligt, men jeg vil i samme omgang erkende, at det sagtens kunne være nemmere smiley

Hej Rene,

Det er nu muligt at vedhæfte flere PDF'er til tilbud/ordre/faktura. Der skal blot vælges flere filer på en gang og så vil vi merge dem for jer og sætte det på PDF'en.

Mange tak for dit input. Jeg håber det kan hjælpe dig i din hverdag!
Hejsa

Jeg kan ikke se at det endnu er blevet muligt at vedhæfte et eller flere bilag direkte fra indbox'en, på en faktura der skal sendes til kunden? Fx i forbindelse med udlæg, som skal viderefaktureres direkte. Kan det passe at det er noget i stadig arbejder på, eller er det bare mig der ikke har fanget hvordan?

Har prøvet både at samle bilagene i 1 dokument i inbox'en og så trække dem over, samt at hente dem direkte fra faktura'en der er oprettet, men intet af det virker. Men det kan da ikke passe at jeg ligefrem bliver nød til at downloade dem alle til computere, for så at uploade dem igen til fakturaen, kan det?? Det virker tåbeligt nemlig!
Forslag af (270 points)