Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mulighed for at udskrive følgeseddel fra faktura der ikke nødvendigvis er oprettet som ordre…

0
Hvis man opretter en faktura, f.eks. i forbindelse med salg direkte fra lager/butik, så vil det være rart at kunne printe en følgeseddel så kunden kan kvittere for modtagelse af varen (eksempelvis hvis det er en kunde med kredit som ikke betaler med det samme).

P.t. skal man hele vejen igennem ordre flowet, hvilket er bøvlet og tidskrævende.
i Forslag » Andet af (3.4k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Helge

Tak for dit indspark.

Vi vil kigge nærmere på, hvordan vi kan optimere vores lagermodul forventeligt i udgangen af 2017. Jeg vil derfor gerne tage dit forslag med videre men forvent at der vil gå en rum tid før du for en endelig besvarelse.

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
opdateret

Hej Helge :)
Vi har haft dit forslag oppe på vores prioriteringsmøde.

Der bliver ikke arbejdet videre med en mulighed for, at udskrive følgesedlen i faktura oprettelsen. Det vil modarbejde den logik der ligger i følgeseddel flowet der ligger i systemet og er ikke noget vi oplever en større efterspørgsel på nuværende tidspunkt.

I din specifikke situation ser vi løsningen er, at udskrive 2 fakturaer - hvor kunden kan underskrive for levering af varerne på den anden.
Helt konkret tænker jeg, at kunden kvittere for varerne når der modtages en faktura i hånden - men en underskrift på en kopi af fakturaer vil fungere som kvittering.

Jeg håber, at ovenstående løsningsforslag kan virke for jer. Selvom vi ikke går videre med forslaget så skal du stadig have en stor tak for, at have delt forslag her på vores forum.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)