Mulighed for at udskrive følgeseddel fra faktura der ikke nødvendigvis er oprettet som ordre…

0
Hvis man opretter en faktura, f.eks. i forbindelse med salg direkte fra lager/butik, så vil det være rart at kunne printe en følgeseddel så kunden kan kvittere for modtagelse af varen (eksempelvis hvis det er en kunde med kredit som ikke betaler med det samme).

P.t. skal man hele vejen igennem ordre flowet, hvilket er bøvlet og tidskrævende.
i Forslag » Andet af (3.3k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Helge

Tak for dit indspark.

Vi vil kigge nærmere på, hvordan vi kan optimere vores lagermodul forventeligt i udgangen af 2017. Jeg vil derfor gerne tage dit forslag med videre men forvent at der vil gå en rum tid før du for en endelig besvarelse.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (90.8k points)
opdateret

Hej Helge :)
Vi har haft dit forslag oppe på vores prioriteringsmøde.

Der bliver ikke arbejdet videre med en mulighed for, at udskrive følgesedlen i faktura oprettelsen. Det vil modarbejde den logik der ligger i følgeseddel flowet der ligger i systemet og er ikke noget vi oplever en større efterspørgsel på nuværende tidspunkt.

I din specifikke situation ser vi løsningen er, at udskrive 2 fakturaer - hvor kunden kan underskrive for levering af varerne på den anden.
Helt konkret tænker jeg, at kunden kvittere for varerne når der modtages en faktura i hånden - men en underskrift på en kopi af fakturaer vil fungere som kvittering.

Jeg håber, at ovenstående løsningsforslag kan virke for jer. Selvom vi ikke går videre med forslaget så skal du stadig have en stor tak for, at have delt forslag her på vores forum.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)