Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ordrebeholdning

+1
Hej!

Jeg vil foreslå, at I laver en summation i programmet, så man kan se den samlede ordrebeholdning for såvel salgsordrer som bestillinger.

PS! Har I overvejet, hvor meget der kan spares, hvis jeres supportere undlader at indlede hver eneste forespørgsel med: "Det er et godt spørgsmål" (eller lignende), og går direkte til sagens kerne?
lukket som en kopi af: Rapport vedr. ordrestatus
i Forslag » Andet af (280 points)
lukket af 🔒
En "nettoordrebeholdning" pr. en given dato har vi også brug for. Så det ser vi frem til.

2 Svar

Hej KRD

Jeg skal lige være sikker på hvad du mener med ”ordrebeholdning” og ”bestillingsbeholdning” – taler vi rent beløb?
Så det summeret vil give hvor meget potentiel omsætning du har liggende i ordre? Og såvel hvor meget fremtidig omkostninger du har liggende i bestillinger?

Hvis ikke må du meget gerne uddybe det yderligere.

Jeg er ærgerlig over, at høre du findes det som ligegyldigt. Det er rigtig vigtigt for os, at være meget imødekommende og derfor også anerkendelse af de spørgsmål der kommer ind.
Det oplever vi for langt de fleste skabe en bedre dialog. Indrømmet er det ikke alle som finder det nødvendigt og vil gå direkte til sagens kerne.

Det er ikke meningen det skal føles som hver eneste gang og det tager jeg med til efterretning.

Ser frem til, at høre nærmere smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Når I så endelig får lavet en rapport over ordrebeholdningen, så husk at udelade den del, der er faktureret.
Mht. "Det er et godt Spørgsmål" og lign., så giver det mig myrekryb hver gang, fordi formuleringerne er så kliche- og skoleagtige, at de ikke er naturlige.
Så smid den del af Jeres håndbog væk og formuler Jer varieret og naturligt.
Når man er ansat til, forhåbentligt, at agere selvstændigt i en virksomhed, skal man ikke være en kopi af en eller anden guru.
Det er en god pointe Erik - Enig i, at det ikke skal være kopiering fordi det vil opleves lidt ligegyldigt.
Vi kommer nok ikke udenom, at vi bliver "inspireret" af hinanden og derfor måske nogle gange anvender de samme formuleringer.
Det er svært direkte, at undgå påvirkning fra andre men jeg tager det med til efterretning.

Hej KRD :)

 

Jeg kan se Andreas allerede har svaret her. Jeg giver lige en opdatering herfra.

Vi har haft din forespørgsel med videre og vi er kommet frem til, at dette er noget vi gerne vil kigge på. Der er stadig ikke lagt en plan for, hvornår vi gør det, men du skal vide vi kigger på det :)

Jeg lukker indlægget her med henvisning til en lignende. På dette lignede indlæg vil der komme opdateringer omkring sagen. Indlægget kan ses her.


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)