Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rapport vedr. ordrestatus

+5

Hej E-conomic.

Vedr. ordre status.

Som det er lige nu, kan man trække en ordre status over alle de ordre man har liggende, men for at få det samlede beløb, er man nød til at udlæse listen til excel, hvor efter man kan  lave en sammentælling.

Det ville være nemmere og tidsbesparende, hvis man under de samlede ordre kunne se et samlet beløb eller på anden vis kunne trække en rapport, hvor samlede beløb, var på.

Har i mulighed for at ændre på dette og lette vores arbejde lidt ??

Med venlig hilsen

Henriette Andersen

Deloitte

 

Dette indlæg er hovedindlæg for dette lignende indlæg:

20912

 

i Forslag » Andet af (200 points)
status opdateret af 🔒

4 Svar

Hej Henriette

Mange tak for dit indlægsmiley
Det er helt korrekt at på nuværende tidspunkt er den letteste måde, at se en samlet saldo over sine ordrer er ved, at trække en liste ud i Excel.

Jeg syntes, at det giver rigtig god mening at du let og hurtigt kan se hvad du har liggende, som ordrer det gælder for den sags skyld også igangværende tilbud og fakturaer.

Vi har haft dette ønske oppe, at vende tidligere men da det er noget tid siden vil jeg derfor gerne tage det med igen til næste møde. 
Når mødet har været afholdt vil jeg opdatere indlægget herinde.

Du skal have mange tak for, at bringe det op igensmiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Hej Henriette

Vi har forskellige muligheder i ordreoversigter også med forskellige valuta´er.

Hvis du vil have en snak så ring 7025 7600 eller send en mail php@itnvision.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)

Hej til alle, der følger med på dette indlæg :)

Vi har vendt sagen internt og kommet frem til en løsning vi vil arbejde hen i mod.

I Q2 2018 vil kigge på 'hjem-fanen' i e-conomic. Vores nuværende plan er at lægge den samlede ordrebeholdning ind der, så man sammen med ubetalte salgsfaktura kan se, hvor stor ens i ordrebeholdning er.

Jeg er klar over det kan virke som om, der er lang tid til Q2, men i skal vide, at vi har tænkt os finde at finde en løsning, så i kan se den samlede beholdning. Jeg sætter derfor forslaget som planlagt og der skal nok opdateres, når vi kommer sagen nærmere.

 

Rigtig god dag til alle og tak til Henriette for indlægget, men også tak til alle der har været inde og stemme forslaget op. Det er super fedt at se. Det er noget vi kan bruge i forhold til vores prioriteringer smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
hej Henriette

Langt om længe er dit ønske blevet opfyldt :) Du kan nu se den samlede værdi af ordrene i selve Ordrefanen.

Rigtig god weekend.
Forslag af 🔒 (55.9k points)