Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bogføringsdato

+1
Vil det være muligt at lave et ekstra felt når man taster leverandørfakturaer, så man kan taste fakturadatoen eks, 28/2 -2017 som kan styre forfaldsdatoen og en ekstra som vil være den linje man bogfører den med i systemet hvis varerne reelt set først kommer 1/3. Mener det hedder valuteringsdato. Hvis man glemmer at rette forfaldsdatoen kan det godt give problemer især hvis det er en leverandør der har løbende måned + X antal dage. Har arbejdet med Navision og mange år og det var nemlig en mulighed som jeg savner.
i Forslag » Andet af (250 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Sine
Tusinde tak for dit indlæg og forslag smiley
 

Jeg kunne godt tænke mig, at høre lidt nærmere om scenariet hvor en faktura ikke skal bogføres på faktura datoen – som jeg forstår du gerne vil kunne.

Så vidt jeg ved uden, at være regnskabsekspert så skal fakturaer bogføres på faktura dato -  Derfor er dato feltet i posteringsbilledet også anvendt til fakturadatoen når der anvendes leverandørstyring og ”leverandør faktura” – Så vil ”forfaldsdato –feltet” tilrette datoen ud fra den betalingsbetingelse som er valgt på leverandøren.

Som du skriver har du så mulighed for, at kunne redigerer forfaldsdatofeltet og det er selvfølgelig svært for os, at gardere sig imod dette ikke bliver udfyldt. Dette vil også være scenariet hvis du både skulle udfylde faktura dato og bogføringsdato – Det vil, som jeg ser det give andre kunder 2 felter, at skulle udfylde som vil være samme dato.


Jeg tænker det måske kunne hjælpe hvis du retter i feltrækkefølgen i kassekladden – så, at forfaldsdato feltet måske ligger lige efter dato. Så det ikke glemmes, at tilføje denne korrigeret forfaldsdato.

Jeg vil rigtig gerne høre nærmere om udfordringen så vi i hvert fald kan finde den bedste fremgangsmetode.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)