forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bogføringsdato

+1
Vil det være muligt at lave et ekstra felt når man taster leverandørfakturaer, så man kan taste fakturadatoen eks, 28/2 -2017 som kan styre forfaldsdatoen og en ekstra som vil være den linje man bogfører den med i systemet hvis varerne reelt set først kommer 1/3. Mener det hedder valuteringsdato. Hvis man glemmer at rette forfaldsdatoen kan det godt give problemer især hvis det er en leverandør der har løbende måned + X antal dage. Har arbejdet med Navision og mange år og det var nemlig en mulighed som jeg savner.
spurgt 3 Mar, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af Sine Jensen (250 points)
status opdateret 28 Apr, 2017 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Sine
Tusinde tak for dit indlæg og forslag smiley
 

Jeg kunne godt tænke mig, at høre lidt nærmere om scenariet hvor en faktura ikke skal bogføres på faktura datoen – som jeg forstår du gerne vil kunne.

Så vidt jeg ved uden, at være regnskabsekspert så skal fakturaer bogføres på faktura dato -  Derfor er dato feltet i posteringsbilledet også anvendt til fakturadatoen når der anvendes leverandørstyring og ”leverandør faktura” – Så vil ”forfaldsdato –feltet” tilrette datoen ud fra den betalingsbetingelse som er valgt på leverandøren.

Som du skriver har du så mulighed for, at kunne redigerer forfaldsdatofeltet og det er selvfølgelig svært for os, at gardere sig imod dette ikke bliver udfyldt. Dette vil også være scenariet hvis du både skulle udfylde faktura dato og bogføringsdato – Det vil, som jeg ser det give andre kunder 2 felter, at skulle udfylde som vil være samme dato.


Jeg tænker det måske kunne hjælpe hvis du retter i feltrækkefølgen i kassekladden – så, at forfaldsdato feltet måske ligger lige efter dato. Så det ikke glemmes, at tilføje denne korrigeret forfaldsdato.

Jeg vil rigtig gerne høre nærmere om udfordringen så vi i hvert fald kan finde den bedste fremgangsmetode.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 9 Mar, 2017 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”