Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Indberetning af kørsel

0
Hej alle

Jeg arbejdede i september en times kørsel væk, hvor jeg kørte frem og tilbage. arbejdet indebar også at være udrejst, hvor man også for fradrag. Da jeg ringede til skat for at høre hvordan jeg indberettede hvor mange dage jeg havde kørt frem og tilbage, plus hvor mange dage jeg var udrejst, sagde damen jeg i februar-marts skulle indberette det før min årsopgørelse kom. Er der nogle der kan forklare mig hvordan jeg gør det?

håber i kan hjælpe!
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Jakob
Tak for dit indlæg smiley

Det er da et rigtigt godt spørgsmål og lidt ærgeligt, at skat ikke hjalp dig videre med hvad der egentlig skulle indberettes.
Jeg synes næsten du skal prøve, at kontakte skat igen og høre helt præcis hvad der skal angives - hvis det er i forhold til regnskabet og kørsel for virksomheden skal du prøve, at kontakte en bogholder/revisor eller selvfølgelig håbe på, at vi har en anden kunden med viden på området. 

Jeg håber, at du finder den rette information så du kommer videre.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (39.3k points)