forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Indberetning af kørsel

0
Hej alle

Jeg arbejdede i september en times kørsel væk, hvor jeg kørte frem og tilbage. arbejdet indebar også at være udrejst, hvor man også for fradrag. Da jeg ringede til skat for at høre hvordan jeg indberettede hvor mange dage jeg havde kørt frem og tilbage, plus hvor mange dage jeg var udrejst, sagde damen jeg i februar-marts skulle indberette det før min årsopgørelse kom. Er der nogle der kan forklare mig hvordan jeg gør det?

håber i kan hjælpe!
spurgt 26 Feb, 2017 i Spørgsmål » e-conomic generelt af jakobkrabbe (120 points)
status opdateret 9 Mar, 2017 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Jakob
Tak for dit indlæg smiley

Det er da et rigtigt godt spørgsmål og lidt ærgeligt, at skat ikke hjalp dig videre med hvad der egentlig skulle indberettes.
Jeg synes næsten du skal prøve, at kontakte skat igen og høre helt præcis hvad der skal angives - hvis det er i forhold til regnskabet og kørsel for virksomheden skal du prøve, at kontakte en bogholder/revisor eller selvfølgelig håbe på, at vi har en anden kunden med viden på området. 

Jeg håber, at du finder den rette information så du kommer videre.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 9 Mar, 2017 Spørgsmål af Andreas Polk (39,250 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”