Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Medarbejder under fakturalinje

0

Kære E-conomic,

Et lille forslag som ville være vores branche meget behjælpelig for at kunne følge med i vores medarbejders omsætning, hvilket er enormt vigtigt for vores vedkommende.

Er det være muligt at tilføje en rubrik "Medarbejder" (ligesom der er med afdeling på nuværende tidpunkt) når man laver en ny fakturalinje.

Der er flere medarbejder som fremstiller en vare til samme kunde nemlig, det virker ikke smart at lave en faktura for hver vare, da der ofte kommer over 5-10 varer til samme kunde.

Så her er vores ønske om at kunne sætte en medarbejder ind under en fakturalinje. Håber dette er noget som andre e-conomic bruger også vil finde interessant og vil få gavn af.

 

Ser frem til at høre fra jer !!

 

Videre dialog på indlæg: http://forum.e-conomic.dk/20660/tilknyt-saelger-pa-linjeniveau-pa-faktura

i Forslag » Andet af (120 points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Ortoteknik

 

Tak for dit forslag.

 

Vi har faktisk fået et andet indlæg, som minder meget om dit. Det indlæg er lagt med status ”implementeres ikke”. Det er altså ikke en funktion vi har på planen at udvide.

Netop det at sætte en ”afdeling” på fakturalinjer kunne måske være en mulighed for Jer her. Altså oprette medarbejdere, som ”afdelinger” ved brug af dimensionsmodulet. Lad mig endelig høre om det er en løsning for Jer? Kommenter gerne på det andet indlæg - så vi har det samlet i én tråd.

 

 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Rune Troels Larsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (1.7k points)