Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tilknyt sælger på linjeniveau på faktura

+1
Jeg mangler virkelig at kunne tilknytte forskellige medarbejdere til salg på linjeniveau.

Eksempelvis en vognmand som har flere chauffører eller biler til samme opgave. Her ville det være godt at kunne se omsætning pr. medarbejder eller bil.
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Inge-Marie Højgård

 

Tusinde tak for dit forslag.

Det er først fremmest korrekt, at man ikke kan sætte en medarbejder reference på de enkelte fakturalinjer.

Jeg kan godt se din udfordring i ikke at kunne trække omsætningsstatistik pr. medarbejder eller bil – når der er flere varer på den samme faktura, som reelt refererer til forskellige medarbejdere eller biler. Hvad angår referencer til medarbejdere, men når det er sagt er der muligvis en anden måde du kan benytte e-conomic og opnå, tæt på det som jeg forstår du søger. Se nederst i svaret.

 

Som e-conomic fungerer i dag er det udelukkende feltet ”Vores ref.”, som danner grobund for hvilken medarbejder der kan trækkes statistik på i rapporten omsætningsstatistik. På den måde har vi valgt en løsning, hvor det er 1 medarbejder reference pr faktura, som kan indgå i omsætningsstatistikken. (Vi har jo også feltet ”Vores ref.2”, som altså ikke indgår i omsætningsstatistikken).

Det flow, hvor man indsætter en medarbejder reference i feltet ”Vores ref.” og ikke har behov for flere referencer vil vi meget gerne beholde – det er dette langt de fleste af vore kunder benytter.

En udvidelse af funktionen – således, at det også skulle blive en mulighed på fakturalinjer, vil på sin vis konflikte med feltet ”Vores Ref.”, da der alt andet lige så skal være en regel for, hvilket felt, som skal være det styrende. Altså skal statistikken tage udgangspunkt i ”Vores Ref.” eller fakturalinjen? Det er jo med den forudsætning, at statistikken ”kun” kan medtage 1 reference pr faktura (hvilket det er i dag).

Selvom forslaget giver god mening i nogen scenarier må jeg melde, at det ikke er funktion vi har planer om, at udvide og derfor må jeg desværre lukket forslaget, som at vi ikke implementerer det.

 

Dimension. I tillægsmodulet dimension kan du oprette ”afdelinger” disse kan lige så vel benyttes som ”medarbejdere”, ”biler” eller andet og kan indsættes på fakturalinjerne OG kan trækkes i omsætningsstatistikken.

Jeg håber er noget du kan bruge.

 

Lad mig endelig høre, hvis du har yderligere kommentarer til mit svar eller hvis du mener det ikke er fyldestgørende.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Rune Troels Larsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (1.7k points)
Kære e-conomic,

Jeg har idag oprettet samme forslag som Inge-Marie og fået svar på at dette ikke implementeres.

Jeg kan se at der er flere som har brug for denne mulighed, derfor synes jeg det er drøn ærgerligt at vi ikke har denne mulighed.

Tidligere satte vi medarbejder under afdeling, men efter vi har fået implementeret et nyt registrerings system som lægemiddelstyrelsen kræver, kan det ikke lade sig gøre længere at bruge afdeling som medarbejder da vi overfører fra programmet OrtoDoc med interface til e-conomic.