Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Genvejstaster til "Bogfør og send faktura"

0
Er jeg den eneste, der mangler genvejstaster til "Bogfør og send faktura". Jeg laver en del enslydende fakturaer og bruger kopifunktionen under Arkiv. Og så kunne det være dejligt, hvis jeg f.eks. kunne trykke ctrl+enter for at sende og bogføre fakturaen i stedet for, at jeg skal have fat i musen eller trykke tab 8 gange...
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Kære Ambo

 

Tak for dit indlæg. :)

 

Vi har en række generelle genvejstaster i programmet. Dem kan du se beskrevet her: http://wiki2.e-conomic.dk/generelt/genvejstaster.

Dog er der ikke en specifik genvejstast til at kunne bogføre og sende en faktura under igangværende fakturaer. Det er heller ikke noget vi har på tegnebrættet på nuværende tidspunkt.

 

Ved godt det nok ikke lige var det svar du håbede på.

 

Lad mig endelig høre fra dig såfremt du har spørgsmål eller indvendinger til ovenstående.

 

 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Tobias Johnsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (1.8k points)
Hej Ambo,

Vi har muligvis en workaround der kan gøre du ikke skal trykke 8 gange med musen, men den kræver du bruger Windows PC og Outlook som mail program.

Ring til mig så kan jeg forklare hvordan det virker i praksis.

Venligste hilsner Insight Office Antonio "Outlook and Templateman" Bibovski +45 2113 0603
Forslag af (1.0k points)