Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Logning af brugeraktiviteter

+2
(Vid)underligt!

Man kan tilkøbe adgang til flere brugere, så man kan styre adgangen til systemet for den enkelte bruger. Det er på sin plads, så fortrolige oplysninger ikke ender i de forkerte hænder.

Hver brugers adfærd logges i systemet - men desværre kun i begrænset omfang. Jeg savner virkelig at kunne se, hvem der f.eks. downloader kundekartoteket eller indlægger salgsordrer, købsordrer, varemodtagelser, registrerer lagertilgange via leverandørfakturaer, overfører betalinger til bank og m.m.

Er det noget, der tages alvorligt, eller er mit ønske bare et af mange unødvendige, fordi man aldrig har hørt om det før?

Og hvad siger revisorstanden, bestyrelsesmedlemmer m.fl., der dog må have en professionel tilgang til problemet?
i Forslag » Andet af (26.5k points)
status opdateret af
Info update:
Også nævnt på følgende indlæg.
http://forum.e-conomic.dk/20274/mere-log-pa-lagermodul

2 Svar

Hej Erik
Tak for dit indlæg og forslag J

Jeg er enig i, at det kunne være rart med et overblik og bedre logning af den enkelte bruger – Jeg synes også det er noget vi skal have oppe og vende internt.

Den regnskabsmæssige tilgang, er det vigtigste som jeg ser hvad der bogført og hvem der har foretaget denne handling – så især i de tilfælde hvor der har været en påvirkning i regnskabet.
Jeg er stadigvæk enig i, at det for nogle kunne være rart med logning af salgsordre, købsordre osv.

Jeg tager dit indlæg med videre så vi kan vende det yderligere internt og se på hvordan tilgangen skal være og hvad der måske skal gøres af tiltag.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Jeg mener, at det er særdeles relevant med logning af alt, hvad der foregår i lagersystemet. I den del af e-conomic har vi alt for mange problemer, så for at spore fejl/mangler, både Jeres og vores, er det vigtigt, at vi kan følge med i, hvad der er foregået, og hvem der har været involveret.
Hej Erik :)

Vi har snakket lidt omkring dit forslag og vi er blevet enige om, at vi gerne vil kigge lidt på, hvad vi logger på.

Jeg vil med det samme sige, at der er grænser for, hvad vi kommer til at logge på, så det bliver ikke en fuld log, men nogle ting vil vi gerne inddrage.

Som Andreas beskrev, så vil det være den regnskabsmæssige tilgang, som vi fokusere på. Der kan dog inddrages andre detaljer. Måden vi vil arbejde med det på er, at vi samler sammen på en liste som vi løbende opdaterer. Det bliver en liste som udviklere har liggende, hvorefter de lidt hen ad vejen vil kigge på punkterne.

Der er dog altid et spørgsmål omkring, hvornår i en proces der skal lokkes. Jeg vil derfor spørge lidt ind til de konkrete eksempler du har præsenteret her.

Download af kundekartoteket. Man kan som udgangspunkt hente dette to steder. Enten via eksporter data, eller via rapporter -> kunder -> kunder. Jeg tænker, at de begge skal sættes i loggen, når der vælges at få det til excel. Er du enig? Det skal også tilføjes, at man altid kan vælge at markere hele kundekartoteket og kopiere det over i excel. Hvis dette sker kan vi ikke logge på det, så spørgsmålet er, hvor meget mening det giver at logge på rapporten.

Når der indlægges salgsordrer, købsordrer, varemodtagelser, registrerer lagertilgange via leverandørfakturaer.

Skal dette være ved oprettelses tidspunktet, eller ved når der bogføres/sendes noget ud af e-conomic?

Til sidst skriver du omkring overførsler af betalinger til bank og m.m. Som udgangspunkt danner e-conomic 'bare' en fil til betaling. Herefter ved vi ikke, hvad der sker med den. Ydermere, så kan der rettes manuelt i filen inden den uploades i banken og derfor vil en log på, hvem der danner filen ikke altid kunne bruges efter hensigten i min verden. Her må du meget gerne byde ind og rette mig.

Vi arbejder på at kunne sende disse betalinger elektronisk direkte til og her vil jeg sige, at det giver mere mening at logge på, hvem der danner filerne.

 

Jeg håber du er frisk på at følge på, så jeg kan få lagt forslagene korrekt ind på vores liste :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)