Bankafstemning - gem krydser ved opdatering

0
Hej

Når jeg bankafstemmer har jeg ofte øre-/valutakurs differencer, da vi bruger outlay til at aflevere bilag på. Når disse er afleveret i fx. chf, eur eller sek anvender systemet en given kurs, der ikke matcher med det faktiske beløb trukket på vores mastercard konto.

Derfor bogfører jeg en kursdifference, når jeg har tjekket at alle bilag er til stede. I denne arbejdsgang krydser jeg de enkelte bilag af i begge kolonner i bankafstemningen. Derefter regner jeg differencen ud (det kunne være dejligt, hvis differencen blev vist et sted, så man ikke selv skal regne det ud) og bogfører den i kassekladden.

Når dette er gjort opdaterer jeg bankafstemningsvinduet og alle x-er forsvinder. Herefter krydser jeg dem allesammen af igen inkl. difference-kladden, så jeg kan se om det stemmer. Og så kan jeg godkende udligningen.

Please - kan I lave de så krydserne bliver bibeholdt ved opdatering af vinduet - det kunne jeg godt ønske mig i julegave ;)

 

vh. Nina
lukket som en kopi af: Difference visning i felt
i Forslag » Andet af (640 points)
lukket af

1 Svar

Hej Nina
Tusinde tak for dit indlæg  :)

 

Jeg kan se, at jeg har besvaret et lignende indlæg fra dig få lidt tid siden. Jeg lukker derfor dette indlæg med henvisning til, at svaret derinde.
 

Bare så vi har hele samlet et sted :)

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)