forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bankafstemning - gem krydser ved opdatering

0
Hej

Når jeg bankafstemmer har jeg ofte øre-/valutakurs differencer, da vi bruger outlay til at aflevere bilag på. Når disse er afleveret i fx. chf, eur eller sek anvender systemet en given kurs, der ikke matcher med det faktiske beløb trukket på vores mastercard konto.

Derfor bogfører jeg en kursdifference, når jeg har tjekket at alle bilag er til stede. I denne arbejdsgang krydser jeg de enkelte bilag af i begge kolonner i bankafstemningen. Derefter regner jeg differencen ud (det kunne være dejligt, hvis differencen blev vist et sted, så man ikke selv skal regne det ud) og bogfører den i kassekladden.

Når dette er gjort opdaterer jeg bankafstemningsvinduet og alle x-er forsvinder. Herefter krydser jeg dem allesammen af igen inkl. difference-kladden, så jeg kan se om det stemmer. Og så kan jeg godkende udligningen.

Please - kan I lave de så krydserne bliver bibeholdt ved opdatering af vinduet - det kunne jeg godt ønske mig i julegave ;)

 

vh. Nina
lukket som en kopi af: Difference visning i felt
spurgt 30 Aug, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af NIZE equipment (620 points)
lukket 20 Okt, 2016 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Nina
Tusinde tak for dit indlæg  :)

 

Jeg kan se, at jeg har besvaret et lignende indlæg fra dig få lidt tid siden. Jeg lukker derfor dette indlæg med henvisning til, at svaret derinde.
 

Bare så vi har hele samlet et sted :)

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 20 Okt, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”