Større felt til brødtekst på email og flere mail skabeloner

+2
Kunne i ikke lave et større felt til at skrive brødteksten på emails.

Det kunne gøre det så meget nemmere, når nu man har en standard tekst der bliver redigeret konstant.

Flere mail skabeloner ville også være MEGET lækkert.
i Forslag » Andet af (450 points)
lukket af

2 Svar

Hej ddm,

Mange tak for dit indlæg og dit forslag.

Jeg kan sagtens følge dig i, at brødtekstfeltet er småt, og knapt så brugervenligt, hvis man redigerer i en form for standardtekst med tilrettelser, ved hver fakturaafsendelse.

Jeg kunne godt tænke mig at vide hvad det er i præcis retter i? Der er nemlig muligheder for at lave en standardtekst med dynamiske felter, som automatisk trækker information ind.

Dog er dit forslag bestemt ikke dårligt, hvorfor jeg vil tage det med videre til vores interne prioriteringsmøde, og forhører mig omkring hvor meget teknisk det kræver, at kunne lave skabeloner på afsendelse af mails. 

Indlægget vil blive opdateret efter vi har haft vores interne prioriteringsmøde smiley


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (8.2k points)

Hej ddm,

Efter vores interne prioriteringsmøde, har vi besluttet at gå videre med forslaget omkring forskellige mailskabeloner. Det er dog ikke noget som bliver lavet lige nu og her, men det kommer alt andet lige til at indgå i planerne for 2017.

Så igen mange tak for dit forslag smiley


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (8.2k points)

Vente vente vente, nu skriver vi 2019. Mon Visma opkøbet kan gøre at der kommer fart på?

Og hvor kunne det være dejlig med forkellige brødtekster, der kan vælges på samme måde som der kan vægles leverings adr. ol.

/Henrik - der har spurt om det i en anden tråd, der er 100% lukker med "Implementeres ikke"

Hej Henrik :) 

Hele sagen med mailskabeloner har vi haft en længere snak om herinde. Siden indlægget her blev besvaret er der sket meget og vi har efterfølgende haft det oppe at vende igen. Vi valgte at samle det hele på dette indlæg og sætte det til planlagt. Selvom det er planlagt til, at vi gerne vil kigge på det, så er det skubbet et par gange fordi andre projekter har haft en større prioritering. 

Jeg vil dog holde fast i, at det er noget vi gerne vil kigge på og jeg er enig i, at det er en smart funktion. Lige nu kan jeg desværre ikke sige, hvornår, men jeg vil ikke lukke det med 'implementeres ikke' - derimod med en note om, at det er vores plan at udbygge dette, men at tidshorisonten lige nu er usikker. 

Rigtig god dag smiley