forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Udvidelse af kassekladde

+1
Jeg har to forslag/ønsker til kassekladden.

Var det muligt at få vist projekt nr i kassekladden ?, så man ikke skal åbne posteringen  for at se om det er rigtig projekt.

Det kunne også hjælpe mig meget, at der var mulighed for at sætte check tegn ind til godkendelse at linjerne (ligesom man gør i projekter under medarbejder).

Jeg registre alle indgående kreditor faktura og derefter uddeler dem til godkendelse, hvorefter jeg får dem tilbage lidt efterhånden, så det ville hjælpe mig meget at kunne godkende/bogfører dem efterhånden jeg modtager dem igen.

Det var lige en par ønsker
spurgt 10 Jun, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af Niels Thorup Madsen (130 points)
opdateret 26 Jul, 2016 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Niels
Tusinde tak for dit forslag her på vores forum smiley

 

Jeg kan godt se, at sådanne 2 løsninger vil kunne hjælpe dig i din hverdag og gøre det mere enkelt at håndtere disse leverandør fakturaer.
Det er ikke noget som vi kigger på, at udvikle i den almindelige kassekladde under fanen "regnskab" fordi vi kan give dig de ønskede muligheder i vores "superkladde

 

Superkladden er et gratis tillægsmodul som kan slåes til af administratorer (revisor/bogholdere) og vores supportere og i denne kladde vil du kunne lave et kolonne setup hvor du får vist "sags nr." som er projekt nummeret så du kan bevare overblikket over om det er indtastet på det rigtige projekt. 

 

Derudover kan du nøjes med, at "markere" de bilag du vil bogfører gang til gang. Så når du har modtaget godkendelse på en række bilag så kan du gå ind i superkladden og markere de godkendte bilag og bogfører disse. 

 

Så vi har faktisk en løsning på de ønsker du har, det ligger i en anden "kladde" og hvis du gerne vil høre nærmere omkring superkladden og hvordan den virker så må du rigtig gerne kontakte vores support på telefonen (du kan se åbningstider og telefon nr. nede i min signatur) 

 

Det betyder, at jeg sætter det forslag som "implementeres ikke" da vi ikke kigger på, at implementere dette i den alm. kladde men der er flere muligheder i "superkladden" og her kan jeg imødekomme dine ønsker.

 

Endnu engang tusinde tak for, at du deler dit forslag her på vores forum så andre kunder også kan se dit forslag, det er værdsat.

God sommer smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 26 Jul, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”