Udvidelse af kassekladde

+1
Jeg har to forslag/ønsker til kassekladden.

Var det muligt at få vist projekt nr i kassekladden ?, så man ikke skal åbne posteringen  for at se om det er rigtig projekt.

Det kunne også hjælpe mig meget, at der var mulighed for at sætte check tegn ind til godkendelse at linjerne (ligesom man gør i projekter under medarbejder).

Jeg registre alle indgående kreditor faktura og derefter uddeler dem til godkendelse, hvorefter jeg får dem tilbage lidt efterhånden, så det ville hjælpe mig meget at kunne godkende/bogfører dem efterhånden jeg modtager dem igen.

Det var lige en par ønsker
i Forslag » Andet af (130 points)
opdateret af

1 Svar

Hej Niels
Tusinde tak for dit forslag her på vores forum smiley

 

Jeg kan godt se, at sådanne 2 løsninger vil kunne hjælpe dig i din hverdag og gøre det mere enkelt at håndtere disse leverandør fakturaer.
Det er ikke noget som vi kigger på, at udvikle i den almindelige kassekladde under fanen "regnskab" fordi vi kan give dig de ønskede muligheder i vores "superkladde

 

Superkladden er et gratis tillægsmodul som kan slåes til af administratorer (revisor/bogholdere) og vores supportere og i denne kladde vil du kunne lave et kolonne setup hvor du får vist "sags nr." som er projekt nummeret så du kan bevare overblikket over om det er indtastet på det rigtige projekt. 

 

Derudover kan du nøjes med, at "markere" de bilag du vil bogfører gang til gang. Så når du har modtaget godkendelse på en række bilag så kan du gå ind i superkladden og markere de godkendte bilag og bogfører disse. 

 

Så vi har faktisk en løsning på de ønsker du har, det ligger i en anden "kladde" og hvis du gerne vil høre nærmere omkring superkladden og hvordan den virker så må du rigtig gerne kontakte vores support på telefonen (du kan se åbningstider og telefon nr. nede i min signatur) 

 

Det betyder, at jeg sætter det forslag som "implementeres ikke" da vi ikke kigger på, at implementere dette i den alm. kladde men der er flere muligheder i "superkladden" og her kan jeg imødekomme dine ønsker.

 

Endnu engang tusinde tak for, at du deler dit forslag her på vores forum så andre kunder også kan se dit forslag, det er værdsat.

God sommer smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)