Ekstra felt til kontoudtog mail

0
Jeg kunne godt bruge et ekstra felt til mail adresse, som kun skulle bruges til kontoudtog/rykker på kunder.
lukket som en kopi af: Mail til kontoudtog
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Trine
Tak for dit forslag og din interesse i vores udvikling af program :) 

Vi har tidligere haft det forslag op og vende men det er desværre blevet afvist da vi mener det vil skabe større forvirring hos flere kunder end det ville hjælpe. Jeg har dog en løsning til dig hvor du kan sikre dig, at kontoudtog/rykkere fra rykkere bliver sendt til en særskilt mail.

 

Dette kan lade sig gøre hvis du oprette en kontaktperson på kunden hvis du går via salg --> kunder --> søg kunden frem --> tryk på "flere" --> tryk på kontaktpersoner --> tryk på "ny kontaktperson" --> opret så en kontaktperson, du kan evt. blot kalde den for rykker mail --> skriv mailen ind og sæt hak i "modtag email kopi af rykkere" --> tryk på ok 

Så vil denne email fremkomme som CC når du udsender en rykker fra rykkere modulet. Så på den måde kan du omgå det så den anden mail også modtager kontoudtoget/rykkere. 

 

Det betyder også, at når denne løsning findes, at vi ikke har valgt at gå videre med, at lave en direkte ekstra felt og derfor valgt, at prioritere vores ressourcer andre steder i programmet. 

Derfor sætter jeg forslaget som implementeres ikke og du kan også læse det tidligere indlæg her
Endnu engang mange tak for dit forslag her på forummet. Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål til min løsning må du endelig sige til.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)