Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Særskilt emailadresse til kontoudtog

+3
Vi oplever at kunder efterspørger, at vi sender debitorkontoudtog til en særskilt e-mail adresse. Det skal gøres manuelt idag. Man kunne med fordel tilføje e-mail adressen under Generelt på Kunden. Der kunne være et felt under "Faktura-e-mail", der hed "Kontoudtog-e-mail". De fleste modtager både faktura og kontoudtog på samme e-mail, så det bør være den e-mail adresse, der anvendes som standard, hvis der ikke er anført en særskilt e-mail adresse i "Kontoudtog-e-mail" feltet.
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af

2 Svar

Jeg kan heller ikke forstå denne funktion ikke findes. Især da mange virksomheder i dag benytter sig af specifikke systemer til håndtering af indkommende fakturaer.
Forslag af (180 points)

 

Hej SørenF

 

Tusind tak for dit indlæg og dette forslag.

 

Når der er tale om en kunde der bruger samme mailadresse til både faktura og kontoudtog. Så vil e-conomic naturligvis foreslå denne adresse som standard når du åbner "Send" dialogboksen under kundekontokort. 

 

Ønskes det at fremsende kontoudtog til endnu en adresse få kan følgende mulighed tages i brug. Opret en kontaktperson under kunden  der har flueben i "Modtag kopi af: Rykkere".
Herfra vil du kunne lave kontoudtog fra rykkere så vil denne kontaktperson (som er en alternativ mailadresse) modtage kontoudtoget.

 

På baggrund af ovenstående muligheder, ser jeg ikke så stor en nødvendighed for at benytte vores udvikler ressourcer på at lave et specifikt felt.
Lad mig høre dine tanker herom


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)