Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Automatisk fakturanr. i beskedsfelt

+2
En af Danmarks største transportfirmaer, DSV, anvender bankoverførsel, når deres kunder skal betale deres fakturaer. De kræver, at når man betaler flere fakturaer samtidigt, at fakturanumrene er kommaseparerede eller adskilte med et mellemrum.

Det ligger lige til højrebenet i e-conomic, så jeg vil mene, at når betalingstypen er Bankoverførsel, skal fakturanummerfeltet automatisk kopieres over i beskedsfeltet.

Vil man have en anden tekst, skal beskedsfeltet selvfølgelig kunne overskrives.
i Forslag » Andet af (26.5k points)
lukket af 🔒
Hej Erik

Det er nu muligt at få oplysninger omkring fakturanummer og virksomhedsnavn med i sin besked til betalinger.

Det skal sættes op under kassekladde via andre muligheder -> opsætning af kassekladde -> automatisk tekst. Her er der kommet et nyt felt 'automatisk besked ved bankoverførsel'.

Selv om det er noget tid siden du skrev dette forslag, så skal du have tak for at komme med inputs og rigtig glædelig jul :)
Hej Jesper.

Jeg har indsat feltet "Fakturanr." i opsætningen, men resultatet er, at systemet indsætter 4 nuller, og ikke det fakturanr., som jeg indtaster i Fakturanr.-feltet.
Hej Erik :)

Det lyder da mærkeligt. Jeg har hørt det engang før, men i dette tilfælde gik jeg bare lidt slavisk opsætningen gennem med burgeren og så virkede det.

Derfor vil jeg også lige tjekke om alt er som det skal være hos.

1.
Leverandøren skal være sat op med en betalingstype.

2.
I kassekladden skal du vælge leverandørfaktura -> taste fakturanummer -> vælge leverandør.

Du må meget gerne beskrive, hvad du gør som afviger fra dette, så vil jeg kigge på om der er noget vi har overset :)

Jeg ser frem til at høre fra dig.
Hej Jesper.
Så har jeg fundet fejlen. Funktionen er afhængig af indtastningsrækkefølgen. Af praktiske årsager har jeg lavet min opsætning med: Dato, Leverandørnr., Fakturanr. osv.
Det virker ikke, men Dato, fakturanr., Leverandørnr., det virker. Men da man selv kan opsætte feltrækkefølgen, så bør i rette funktionen til at gælde uanset indtastningsforløbet.
Hej Erik.
Du har helt ret. Dette giver udfordringen. Jeg vil prøve at give informationen videre til vores folk, der sidder med det.

2 Svar

hej,

Sikke en god ide - jeg har tænkt på det samme

Hilsen Susan
Forslag af (2.1k points)
Hej Erik,

Vi takker for endnu et indlæg og forslag fra din side.

Jeg kan sagtens følge tanken og er også med på idéen.

Dit forslag kommer med videre til vores interne prioriteringsmøde.

Igen tak for din tid og engagement i e-conomic!

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Magnus Hyllested Börgesen<mhb@e-conomic.com> </strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (8.2k points)