Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Skjult kostpris på vareliste

+1
Det vil være en fordel at man kan skjule kostpris, hvis kunden skulle kikke med nå man finder en vare eller en pris på varen .
i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Jacob.
Tak for dit forslag her på forummet :)

 

Jeg kan godt se hvis du sidder eller står sammen med din kunde og derfra laver en faktura/ordre etc. at det så kan være til gene, at kostprisen bliver vist. Jeg oplever desværre ikke, at dette er et behov for mange af vores kunder selvom jeg godt kan se det i din situation ville være rigtig lækkert.

Det betyder også, at jeg afviser opslaget og vi derfor ikke kigge på at implementere dit forslag da vi kan skabe en større værdi for flere kunder andre steder i programmet.

Selvom det ikke bliver til en implementering af dit forslag skal du have mange tak for, at dele dit forslag her på forummet og jeg håber, at du vil gøre dig brug af det en anden gang.
Du må have en dejlig aften :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Vi synes også at ideen er god, fx. når man sidder som sælger hos en kunde og taster ordre.

Mvh. Kasper
Forslag af (2.3k points)