forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Skjult kostpris på vareliste

+1
Det vil være en fordel at man kan skjule kostpris, hvis kunden skulle kikke med nå man finder en vare eller en pris på varen .
spurgt 29 Apr, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af Jacob Jensen (130 points)
status opdateret 1 Jun, 2016 af Andreas Polk

2 Svar

Hej Jacob.
Tak for dit forslag her på forummet :)

 

Jeg kan godt se hvis du sidder eller står sammen med din kunde og derfra laver en faktura/ordre etc. at det så kan være til gene, at kostprisen bliver vist. Jeg oplever desværre ikke, at dette er et behov for mange af vores kunder selvom jeg godt kan se det i din situation ville være rigtig lækkert.

Det betyder også, at jeg afviser opslaget og vi derfor ikke kigge på at implementere dit forslag da vi kan skabe en større værdi for flere kunder andre steder i programmet.

Selvom det ikke bliver til en implementering af dit forslag skal du have mange tak for, at dele dit forslag her på forummet og jeg håber, at du vil gøre dig brug af det en anden gang.
Du må have en dejlig aften :)

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 1 Jun, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
Vi synes også at ideen er god, fx. når man sidder som sælger hos en kunde og taster ordre.

Mvh. Kasper
besvaret 1 Jun, 2016 Forslag af Kasper Smith (2,300 points)
i gang× 5
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.